Stil de viata&dieta / Nutritie »

Pentru o siluetă de invidiat, acest suc trebuie consumat

Autor: Ramona Liță | 06 October, 16:05 | 0 comentarii

Abdomenul se lucrează cel mai bine în bucătărie, având grijă la alimentele pe care le alegi și la modul în care le combini.


Un aspect destul de important de precizat și anume că fiecare organism reacționează diferit, astfel că în cazul tău acest mix de alimente poate să aibă un rezultat mai mult sau mai puțin satisfăcător, și în cazul apropiaților poate să fie taman invers.

Succesul menținereii unei siluete este respectarea unui program alimentar bine stabilit și un echilibru între mișcare și odihnă.

Silueta nu influențează doar aspectul fizic și încrederea în sine, din păcate aceasta este uneori și un indicator de sănătate deoarece grăsimea viscerală reprezintă un risc ridicat pentru o aserie de afecțiuni.

Care este rolul grăsimii viscerale?

Grăsimea viscerală joacă un rol esenţial în protejarea organelor interne împotriva şocurilor mecanice, însă doar atunci când aceasta se regăsește în limite normale.

Potrivit site-ului secretele.com , grăsimea din jurul taliei este cea mai periculoasă deoareace predispuen la apariția diabetului, a bolilor cardiovasculare, dar și a anumitor forme de cancer.

Nu doar sănătatea este motivul pentru care trebuie să ai grijă la nivelul indicelui de grăsime viscerală ci și faptul că treptat îți va limita acțiunile și îți va fi imposibil să te deplasezi cu aceiași lejeritate ca odinioară.

Sucul ideal pentru slăbit

Ajută-ți corpul să elimine surplusul adipos și să elimine o cantitate mai mică de toxine în timp ce îi oferi o porție de nutrimenți naturali și benefici.

Alege să îți întărești imunitatea în timp ce scapi de țesutul adipos nesănătos din zona abdominală.

Tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 castraveți, o legătură de pătrunjel, o linguriță de ghimbir ras, zeama de la jumătate de lămâie și un sfert de cană de apă.

Amestecă-le bine și apoi consumă acest mix în fiecare zi. Dacă vrei poți să adaugi și un pic de miere de albine, însă de preferat ar fi să îl consumi fără miere.

Asigură-te că bei din acest suc un pahar dimineața și unul seara. Dacă cele 30 de minute de mișcare nu vor fi străine de tine timp de o săptămână cât vei consuma și acest mix, vei observa cum silueta ta va căpăta o nouă formă iar organismul tău va fi mult mai puternic.

Nu uita nici de hidratarea din timpul zilei!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »