Actualitate »

Orice cabinet medical are nevoie de încrederea pacienților, iar cu certificatul „Firma de încredere“ poți să le arăți tuturor acest lucru (P)

18 February, 15:20 | 1 comentariu

Nicio afacere din lume nu poate sa functioneze fara aprobarea clientilor sai. Acestia vin, incearca serviciile oferite si, daca sunt multumiti, se intorc si alta data, ba chiar recomanda mai departe si rudelor sau prietenilor. Acelasi lucru este valabil si in cazul cabinetelor medicale care sunt, pana la urma, tot niste afaceri a caror nivel de calitate poate sa fie infirmat sau confirmat de pacientii care au apelat la cabinet.

Nivelul de competenta, atentia si serviciile de calitate trebuie sa fie, asadar, dovedite, iar pentru multi nu este ajuns doar diploma de absolvire a Facultatii de Medicina si a altor cursuri de specializare si acreditare. Oamenii tind sa aiba incredere si in spusele celorlalti, iar pentru a demonstra ca ai un cabinet valoros, care reuseste sa multumeasca pacientii, exista si Certificatul “Firma de Incredere”, care poate sa fie obtinut online, cu destul de mare usurinta.

Parerea pacientilor este importanta, asa ca, de ce sa nu profiti de ea

Domeniul medical este unul care lucreaza direct cu oamenii si este foarte greu sa ii multumesti pe toti. Cu multa responsabilitate, profesionisti gata de orice si cu o dotare buna din punct de vedere al tehnologiilor, acest lucru nu este insa imposibil, iar foarte multe cabinete sunt cea mai buna dovada pentru asta.

Iar pacientii multumiti pot sa aduca alti pacienti, in timp ce persoanele mai putin satisfacute pot sa faca si rau afacerii. Asadar, fiecare trebuie sa fie atent si sa demonstreze cum poate mai bine ca are un cabinet respectabil, indiferent de marimea lui si de aria din medicina cu care se ocupa. Certificatul “Firma de Incredere” (http://www.firmadeincredere.ro/) te poate ajuta sa faci asta si intr-un mod mai oficial, cu un document pe care toata lumea poate sa il vada si care poate sa fie verificat si in online. Si tu nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa iti faci in continuare datoria la fel de bine cum ai facut-o si pana atunci.

Ce este si la ce ne foloseste certificatul "Firma de incredere"

O firma de incredere este una care satisface in mod constant cerintele clientilor, lucru destul de sensibil cand vine vorba despre cabinetele medicale, unde rezultatele bune aduc multa fericire, iar cele negative efecte dintre cele mai tragice. Si oamenii se tem, de cele mai multe ori, ca medicul la care apeleaza ar putea sa nu fie la fel de bun precum si-ar dori ei.

Acest lucru poate sa fie schimbat insa de un certificat care atesta ca pacientii care au mai fost s-ar declarat si multumiti de ingrijirea realizata. Certificatul “Firma de Incredere” este solutia in acest caz, oferind atestarea de care multe cabinete au nevoie pentru a creste nivelul de incredere al pacientilor in serviciile medicale oferite.

Certificatul este oferit de  Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK SRL, o companie internationala care se ocupa in toata Europa cu cercetarea si centralizarea opiniei oamenilor in legatura cu diverse subiecte. Printre tarile in care activeaza se afla Franta, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia sau Slovacia, iar numarul de firme care au apelat la ajutorul lor se numara deja in zeci de mii. Acestia au reusit sa puna la punct un sistem informatic prin care sunt inventariate toate opiniile online cu privire la o firma, atat cele negative cat si cele pozitive. Si daca nu exista opinii negative, atunci firma va primi certificatul de “Firma de Incredere”.

Acelasi principiu se aplica si in cazul cabinetelor medicale, pentru ca, si in cazul lor, se discuta destul de mult in mediul online. Asadar, distinctia de “firma de incredere” nu este acordata nici de un centru si nici de un sondaj facut printre oameni care poate nici nu au ajuns la cabinetul respectiv, ci chiar de pacientii acestuia, cei care sunt persoanele cele mai indreptatite sa discute asa ceva si sa aiba o opinie. In concluzie, daca lucrezi de ceva timp si mereu a fost o prioritate pentru tine sa ai pacienti cat mai multumiti, acum este timpul sa si profiti de asta si sa le demonstrezi tuturor celor care ti-au trecut pragul ca parerea lor este importanta si ca vei continua sa ii tratezi la fel de bine.

O componenta online si una care poate sa fie afisata oriunde in cabinet

Pentru serviciile oferite, Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK SRL percepe o singura taxa, iar tariful se percepe o singura data. Insa, in schimbul acestuia, este realizata analiza pietii, dar si trimis certificatul si printat pe hartie de calitate, pentru a fi afisat in cabinet. In plus, vei primi si niste stick-ere pentru a atrage si mai mult atentia asupra certificatului.

Cum, in ziua de astazi, cei mai multi oameni prefera sa caute online detalii despre servicii la care vor sa apeleze, Certificatul “Firma de Incredere” are si o componenta virtuala, la fel de importanta sau chiar mai importanta decat cea tiparita. In acelasi pachet vei primi si datele de conectare la un e-cont pe site-ul CBOK. Aici vei completa toate detaliile despre cabinet si cei care sunt interesati vor cauta si vor descoperi ca serviciile medicale oferite de tine si de colaboratorii tai ofera garantia increderii, garantie castigata prin satisfacerea nevoilor pacientilor precedenti.

De ce este nevoie de un certificat?

In fiecare oras mai mare din Romania exista zeci de cabinete medicale care propun cam aceleasi servicii. Majoritatea sunt stomatologice, oftalmologice sau generaliste, dar exista si numeroase clinici private care pun la dispozitia pacientilor servicii medicale foarte diferite. Si, cu atat de multe cabinete, care va fi primul ales? Cel in care lumea are cea mai multa incredere si aici intervine certificatul, nimic altceva decat o atestare formala a serviciilor de calitate oferite in cadrul sau.

Asadar, daca ai si tu un cabinet sau clinica si vrei sa o imbogatesti cu inca un certificat, primit de aceasta data multumita pacientilor care au plecat mai sanatosi si mai multumiti de la tine, nu iti ramane decat sa apelezi la Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK SRL si sa te bazezi pe investigatia lor. Este ieftin si permanent, iar beneficiile pot fi unele extrem de importante.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: [email protected] | 23 June 2017, 17:10
Buna cum ma fac cunoscut??????Am certificat firma incredere cum fac reclama ?
ASA mi a zis la tel
Adauga un comentariu »