Actualitate »

O altfel de tabără: matematică, creație și dezvoltare personală

18 August, 16:40 | 0 comentarii

Peste 180 de elevi, 8 invitați dintre cei mai buni de la Olimpiada Națională de Matematică și 45 de profesori vor participa în tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro


Ajunsă deja la a cincea ediție, tabăra are loc între 18 și 23 august la Câmpulung Muscel reprezentând unul din evenimentele mult așteptate ale anului pentru tinerii pasionați de matematică din întreaga țară.

Tabăra reprezintă Etapa Finală a concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, concurs realizat în parteneriat Societatea de Știinte Matematice din România și INTUITEXT, cu sprijinul Romanian American Foundation, INTEL, Țuca Zbârcea și Asociații și BitDefender.

Participarea în tabără este gratuită, selecția realizându-se în cadrul concursului cu același nume, concurs ce se desfășoară pe parcursul unui an școlar. Și în ediția cu numărul cinci există un program diversificat „am pregătit un program complex care conține printre altele, două probe de matematică (orală și scrisă) care vor decide premianții și medaliații, lecții de pregătire susținute atât de profesori cât și de copii, conferințe susținute de personalități importante din lumea matematicii, ateliere de creație, artă, IT și mai multe concursuri și activități sportive” declară Simona Ungureanu, Product Manager ViitoriOlimpici.ro și co-organizator tabară.

 “Sunt copii ambițioși, care știu ce vor și muncesc ore în șir pentru a-și atinge obiectivul. Sunt copii animați de pasiune, ce vizează excelența. Dar excelența înseamnă însă nu numai pregătire academică, ci și antrenament psihologic. De aceea, prin atelierul de dezvoltare personală îi sușținem să își cunoască mai bine resursele interioare, să fie perseverenți și învingători”, consideră Camelia Dumitru, psihoterapeut la clinica de psihoterapie și dezvoltare persoanală PsyMotion.

Mai multe informații despre concurs, dar și despre tabără puteți afla accesând www.viitoriolimpici.ro.

 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »