Actualitate »

Natura ne spune ce ne VINDECĂ dând plantelor forma organelor BOLNAVE

13 August, 13:30 | 1 comentariu

Se spune că plantele au fost create de Dumnezeu astfel încât să semene cu organele corpului omenesc şi să conţină tot ceea ce au nevoie pentru o bună funcţionare a acestuia.


Nutriţionistul italian Christa Orecchio a elaborat o teorie conform căreia multe dintre legumele şi fructele din natură seamănă, întregi sau secţionate, cu organele vitale ale corpului uman. Dacă tăiem o ciupercă în jumătate, vom observa că seamănă cu o ureche umană. Prin urmare, ciupercile sunt recomandate pentru îmbunătăţirea auzului, lucru explicabil prin conţinutul de vitamina D.

Întărind aceasta teorie, putem continua prin analizarea morcovului, despre care lumea ştie că ajută la îmbunătăţirea vederii.
Ca să putem înţelege şi susţine această teorie, este suficient să vedem care sunt plantele care prezintă asemănări cu organele corpului uman:

1. Nucile ( întregi sau tăiate pe jumătate ) seamănă în mod izbitor cu un creier uman. O jumătate de nucă ne arată cele două emisfere, creierul mare şi creierul mic, iar cutele şi încreţiturile ei sînt similare circumvoluţiunilor de pe cortex. Studiile arată că într-adevăr, aceste fructe contribuie la dezvoltarea transmiţătorilor neuronali care ajută la funcţionarea creierului.

2. Boabele de fasole au formă identica cu cea a rinichilor; pe de altă parte, este binecunoscut faptul că fasolea ajută la funcţionarea optimă a aparatului urinar, igienizând rinichii şi căile urinare.

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Rodica | 14 August 2015, 10:00
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »