Actualitate »

MUVON, calea naturală către articulații sănătoase (P)

30 May, 10:40 | 0 comentarii

Sun Wave Pharma, lider în producerea de medicamente naturale, a lansat la hotelul Hilton din București, în cadrul unei conferințe la care au participat peste 150 de medici, produsul MUVON, o soluție inovatoare destinată persoanelor care doresc să-și mențină sănătatea articulațiilor.

Lansarea produsului MUVON face parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Sun Wave Pharma privind tratamentele terapeutice cu produse naturale, destinate afecțiunilor articulare. În cadrul acestei conferințe au fost abordate teme de larg interes privind menținerea și prelungirea sănătății articulare, care, indiferent de vârstă, are o importanță deosebită în ceea ce privește calitatea vieții noastre.
    
Prof. Dr. Vijay Chauhan, Doctor în Medicină Ayurvedică, Consilier Atașat al unor instituții de prestigiu din SUA, Franța și Japonia, a oferit informații menite să susțină beneficiile prevenției și să sublinieze limitările tratamentelor actuale utilizate.

,,Articulațiile noastre ne permit efectuarea unei pleiade întregi de activități. Din păcate, majoritatea nu este conștientă de importanța menținerii sănătății articulare decât atunci când provoacă durere. Este important să nu uităm că articulațiile sunt cele care ne oferă flexibilitate, suport, stabilitate și protectie. Menținerea și prelungirea sănătății articulare sunt două obiective extrem de importante pentru calitatea vieții noastre, indiferent de vârstă. Deocamdată tratamentele curente nu reprezintă o soluție definitivă pentru această afecțiune, acestea acționând doar în direcția reducerii gravității simptomatologiei. Cauzele pentru care aceasta afecțiune își face apariția la nivelul articulațiilor osoase sunt: scăderea concentrației proteoglicanilor, structura colagenului este sever compromisă, condrocitele îmbătrânite își pierd capacitatea de a repara și produce cartilaj nou”.

Studiul Framingham (Framingham Osteoarthritis Cohort Study) atestă că administrarea a 120-200 mg de vitamina C scade riscul progresiei osteoartrozei de 3 ori. Corelația este semnificativă din punct de vedere statistic și consecventă între sexe și în rândul persoanelor cu diferite grade de severitate ale bolii. Creșterea aportului de vitamina C reduce durerea articulară.

Muvon reprezintă o formulă unică ce înglobează peptide bioactive de colagen cu rezultate științifice dovedite. Asemenea, Muvon reprezintă o combinație puternică de glucozamină și vitamina C, care îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea articulară. Produsul Muvon nu conține zahăr (produsul poate fi prescris fără restricții și pacienților diabetici). Fără colesterol. Nu prezintă efecte adverse.

Info Companie

Sun Wave Pharma este lider pe piața medicinei naturale românești, oferind tratamente naturale ce acoperă o mare varietate de arii terapeutice: Gastroenterologie, Obstetrică și Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Dermatologie, Pediatrie și Neonatologie, prin 7 Divizii strategice ce au acoperire în întreaga Românie.

Sun Wave Pharma a fost fondată de Yogish Agarwal, cu peste 23 de ani de experiență internațională farmaceutică, având operațiuni în România, Polonia și Moldova. Produsele Sun Wave Pharma se comercializează atât în farmacii, cât și în magazinul online www.doctorulverde.ro.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »