Psiho / Dezvoltare personala »

Multe premii și voie bună la crosul Click! Sănătate

Autor: Mădălina Hârjoi | 04 July, 11:40 | 0 comentarii

Vremea frumoasă, oameni îmbrăcați în echipamante de alergat, copii ținuți de mână de părinți sau plimbați în cărucioare au descris atmosfera de la cea de-a șasea ediție a crosului „Click! Sănătate“, care a avut loc duminică, 8 iunie.


Iubitorii de mișcare de toate vârstele și-au dat întâlnire la crosul Click! Sănătate care a avut loc în parcul Herăstrău, luna trecută.  Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, foarte multă lume a răspuns „apelului“ nostru și au venit să alerge la cros.

Încă de la primele ore ale dimineții, copiii, părinții și bunicii au venit pregătiți pentru alergare și pentru a petrece o duminică însorită alături de familie.

Cozi mari la înscriere

Încă de la ora 08:00, ora stabilită pentru înscriere, se formaseră cozi la toate categoriile de vârstă. Distanța stabilită pentru acest an a fost de 3,9 km, cu startul din piața Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf. Ei s-au înscris la una dintre cele 6 categorii de vârstă: juniori 10-14 ani, juniori 15-18 ani, seniori 19-34 de ani, veterani 35-45 ani, veterani 46-59 de ani și veterani peste 60 de ani și s-au asigurat că au primit tricoul și numărul de participare.

Cei peste 400 de alergători au făcut încălzirea cu doi antrenori de la Club Moving  România. Aceștia au făcut demonstrații de aerobit, fitness și stretching. Printre alergători s-au aflat și persoanele care vin an de an și participă la această competiție sportivă.

Andreea Răducan a dat startul

Alături de cei prezenți la cros a fost și fosta gimnastă a României, Andreea Răducan. Sportiva este și cea care a dat startul competiției la ora 10:00.

„Nu pot decât să mă bucur pentru că an de an sunt alături de cei de la Click! Sănătate în momentul în care organizează crosul. Sunt foarte multe evenimente sportive la care particip cu bucurie și mulțumirea mea cea mai mare este când văd atât de mulți oameni care doresc să facă sport“, a spus fosta gimnastă Andreea Răducan.

        

Înainte de premiere, alergătorii au continuat mișcarea pe ritmuri muzicale. Atmosfera a fost întreținută de Tara, Fredy, Andrei Leonte, Adora, The dAdA și Liviu Teodorescu.  

    

Cei mici au alergat la Crosul Familiei

La fel ca și în ediția precedentă, copiii au putut alerga în cadrul Crosului Familiei. Cei 35 de copii între 1 și 9 ani au alergat fie de mână cu părinții, fie în cărucioare, pe o distanță de 500 de metri.

Startul la Crosul Familiei a fost dat de Cristina Fogarassy, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV.

„Gogoașe“ de la Prima TV a înmânat premiile

Constantin Zamfirescu, alias „Gogoașe“, de la Prima TV, a înmânat diplomele și premiile tuturor câștigătorilor, câte 3 pentru fiecare categorie de vârstă.

Primul participant sosit la „finish“ a fost Alexandru Corneschi, care a terminat competiția în mai puțin de 8 minute. Cel mai în vârstă alergător are 86 de ani și cel mai tânăr participant de la crosul mare are 10 ani. Ambii au fost recompensați cu tablete Evolio și cadouri de la Alpro.

Cei mai rapizi alergători au fost recompensați cu telefoane Evolio, cântare electrice, abonamente la Club Moving și cadouri de la Life Care, Alpro, Touch și Family Care. La tombola evenimentului s-au oferit cadouri de la Life Care și Ropharma. Toți copiii care au participat la Crosul Familiei au fost recompensați cu cadouri de la Alka.

Mulțumim Federației Române de Atletism, Primăriei Municipiului București, Direcției de Sport și Tineret București și apei de izvor Azuga, SOS Medical, dar și sponsorilor HRI-Vitalion, Alpro și Ropharma.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »