Sanatatea ta / Ce te doare »

Motive pentru care ești mai mereu obosită

Autor: Mădălina Hârjoi | 21 January, 12:30 | 1 comentariu

Abia te-ai dat jos din pat și deja te simți epuizată? Mai mult, nici nu ai chef să mănânci și să te îndrepți spre muncă? Specialiștii spun că în spatele acestei stări se pot ascunde câteva afecțiuni grave. Iata cateva motive pentru care ești mai mereu obosită.


Motive pentru care ești mai mereu obosită - Anemia


Oboseala cauzată de anemie este rezultatul scăderii numărului celulor roșii din sânge, care transportă oxigenul de la plămâni spre țesuturi și celule. Din această cauză te simți slăbită și poți să ai momente când nu poți să respiri.

Anemia poate fi cauzată de carența fierului din organism sau din cauza deficitului de vitamina C, pierderi de sânge, sângerări interne, boli cronice, cum sunt artrita reumatoidă, cancerul sau insuficiența renală.

Femeile sunt deosebit de sensibile la anemia feriprivă, din cauza pierderii de sânge în timpul menstruației și nevoia organismului pentru fier suplimentar în timpul sarcinii și alăptării, explică profesorul adjunct de medicină de laborator de la Universitatea din California, San Francisco, Laurence Corash.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce alte afecțiuni cauzează stări de oboseală

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Burdy | 21 January 2015, 14:31
Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »