Remedii naturiste / Frumusete din natura »

Mierea diminuează porii dilatați

Autor: Cristina Popescu | 23 June, 17:35 | 4 comentarii

Hidratantă și plină de vitamine și minerale, mierea este un excelent ajutor când vine vorba de îngrijirea pielii. Nu întâmplător, vestita regină a Egiptului, Cleopatra, folosea leacul din stupi ca ingredient cheie la celebrele băi de înfrumusețare. Iată câteva soluții  de îngrijire a tenului folosind miraculoasa miere!


Tenul cu pori dilatați, pătat sau cu aspect obosit

Se face o baie de aburi vreme de 10 minute deasupra unei infuzii fierbinţi de muşeţel şi salvie, după care se aplică pe obraz un strat subţire de miere lichidă, care se păstrează vreme de 30-60 de minute, după care se şterge cu un tampon înmuiat în lapte.

Tenul sensibil

Se aplică o masca formată din două linguriţe de miere lichidă, 2 linguriţe de smântână şi un gălbenuş de ou. Se ţine vreme de o ora, după care se îndepărtează cu un tampon înmuiat în infuzie de muşeţel.

Pentru creşterea părului

Se face un masaj la rădăcina părului cu miere diluată cu apă cât să devină lichidă. După masaj, se lasă mierea să acţioneze vreme de 30 de minute la rădăcina părului, după care se spală părul, dar nu cu şampon, ci cu o combinaţie de gălbenuş de ou şi coniac în proporţii egale.

Exfoliant pentru piele

Tenul are nevoie de curățire, o dată pe săptămână. Un exfoliant din miere, cu puternice proprietăți antibacteriene, este alegerea potrivită, mai ales că se potrivește pentru orice tip de ten.

Se amestecă două lingurițe de miere cu zaț de cafea, apoi aplici pe față, ferind zona ochilor. Masezi ușor, cu buricele degetelor, timp de cinci-șase minute. La final, te clătești cu apă călduță.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ionut | 23 June 2015, 23:28
Lipsurile şi limitările nu pot exista decât atunci când le cultivăm în mintea noastră. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
2 Postat de: Catalin | 24 June 2015, 10:34
Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online.
Cerinte:
- calculator cu conexiune la internet
- cunostinte minime PC
- adresa de email
- inclinatie spre studiu si invatare
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected]
Program part-time sau full-time (la alegere)
Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite)
Nu este necesara experienta.
Se ofera instruire gratuita.
Plata garantata prin contract de colaborare legal.
Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase.
( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk )
Ofer si solicit seriozitate !!!
3 Postat de: Sanda | 24 June 2015, 10:52
O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email:[email protected]

4 Postat de: Lupsa | 24 June 2015, 11:17
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  [email protected]
Adauga un comentariu »