Familia ta / Sarcina »

Medicii explică! Cum sunt de fapt copiii născuți după o fertilizare in vitro

Autor: A.C. | 20 September, 10:15 | 0 comentarii

Fertilizarea in vitro este o procedură destul de complicată ce presupune mai multe etape care trebuie urmate. 


Spre exemplu chiar și o femeie de 50 de ani poate apela la acest serviciu, însă sarcina nu va evolua atât de ușor ca la o femeie de 30.

“Un cuplu se cheamă infertil dacă timp de un an partenerii au contact sexual regulat și nu apare sarcina, dacă își doresc și nu folosesc metode de contracepție. Dacă femeia are mai mult de 35 de ani perioada se reduce la 6 luni. Nu toate femeile care nu pot rămâne însărcinate apelează la fertilizare în vitro. Un sfert din totalul de femei infertile ajung la această metodă. Copiii care se nasc în urma fertilizării sunt mai normali, mai sănătoși pentru că sunt selectați. 

Nu transferăm embrioni cu defecte sau cu aspect anormal. Nu au sensibilități, au aceeași evoluție după a doua lună ca o sarcina obținută natural, nu au riscuri în plus, nu sunt mai sensibili ca alți copii sau mai bolnavi. Chiar și femei de 49-50 de ani apelează la așa ceva, însă au probleme cu menținerea sarcinii din cauza vârstei” a explicat doctorul Ruxandra Dumitrescu, specialist obstetrica si ginecologie, la Antena 1.

Ce trebuie să faci după fertilizarea in vitro pentru a avea succes VEZI AICI.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »