Actualitate »

Masca din ou te scapă de coşuri

Autor: G.F. | 09 July, 13:45 | 14 comentarii

Acneea e o problemă dermatologică neplăcută şi inestetică. Ea se datorează, în special, bacteriei numite Propionibacterium Acnes, care produce inflamaţia şi apariţia coşurilor purulente şi a nodulilor roşii. Iată câteva remedii naturiste împotriva acneei!


Puneţi-vă comprese cu suc de lămâie Acidul citric prezent în sucul de lămâie reduce roşeaţa şi inflamaţia din leziunile acneice.

Tamponaţi zona afectată cu un tampon de vată înmuiat în suc de lămâie sau chiar cu o felie de lămâie. Lăsaţi faţa acoperită astfel, timp de 10-15 minute.

Spălaţi-vă cu apă oxigenată

Nu vă mai stoarceţi coşurile. În schimb, aplicaţi apă oxigenată pe zonele afectate. Acest lucru vă va ajuta.

Faceţi o mască din albuş de ou

Spargeţi două-patru ouă şi separaţi albuşul de gălbenuşuri. Aplicaţi pe faţă albuşul de ou pentru a curăţa pielea şi lăsaţi această mască să stea 10 minute pe faţă. Albuşurile sunt pline de proteine, iar consistenţa acestui tip de mască pentru ten va ajuta porii să se închidă.

Încercaţi şi cu o mască din aspirină

Striviţi 3-8 pastile de aspirină. Adăugaţi câteva picături de apă, până când obţineţi o pastă cu aspect nisipos, şi câteva picături de miere. Întindeţi amestecul pe faţă şi lăsaţi-l să stea 10-15 minute.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Marian | 11 June 2013, 20:25
Spuneti-mi va rog cam de cate ori pe saptamana pot aplica masca cu ou si daca pot sa folosesc si masca cu ou si comprese cu suc de lamaie?
2 Postat de: Ana1 | 06 January 2014, 02:57
Sigur cel mai bun remediu ca sa scapi de cosuri, acnee si puncte negre e o curatare pe o perioada lunga a tenului cu produse naturale.

Nu te astepta sa iti dispara a doua zi cosurile, dar in timp dupa ce foloseste produsele naturale impotriva cosurilor tenul tau o sa devina foarte curat si fara urme de cosuri.

S-a demonstrat si dovedit ca cele mai bune produse naturale impotriva cosurilor sunt produsele pe baza ulei pur din arbore de ceai (tea tree).

O cunostinta mi-a adus produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation si nu mi-a venit sa cred cat de eficente si bune sunt impotriva acneei si a excesului de sebum.


In cateva luni chiar si o acnee fioroasa are toate sansele sa dispara ca si cand nu ar fi fost.

Am citit de produsele de la Thursday Plantation intr-o revista ca au luat premiul pentru cel mai eficent si rapid tratament impotriva cosurilor din Asia.

Le-am cautat prin oras, dar nu le-am gasit la toate farmaciile. Toata gama de
produce pe baza de ulei pur 100% din arbore de ceai le gaseste pe
http://www.thursdayplantation.ro
3 Postat de: Ramona Costea | 31 January 2014, 03:33
Multumesc Ana pentru comentariu......Am cumparat si eu produsele de la Thursday Plantation, si au functionat foarte bine la tenul meu. M-au scapat ca prin minune de acnee si puncte negre
4 Postat de: Mariuta | 12 February 2014, 13:19
salut! spuneti si mia diunde pot sa eu si eu aceste produse Thursday Plantation.
5 Postat de: Alexandra | 23 March 2014, 17:19
Imi puteti spune si mie va rog un tratament foarte bun natural pt cosuri am incercat tot felul de creme si masti cu ou dar fara rezultat...ajutatima si pe mine va rog va.multumesc.
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »