Actualitate »

MASCA CLEOPATRA, pentru o îngrijire aparte (P)

09 May, 13:15 | 0 comentarii

Pentru a face faţă temperaturilor tot mai ridicate şi prafului, tenul tău are nevoie de un ritual special de îngrijire. Măştile sunt un ajutor de încredere când vine vorba de aspectul mai gras al tenului, de deshidratare sau iritaţii. 

Cleopatra, regina Egiptului, în căutarea secretului frumuseţii, a descoperit puterea Mierii, a petalelor de Trandafir şi a Argilei. Argila verde cambriană, datorită conţinutului de minerale, îndepărtează delicat celulele moarte de pe suprafaţa pielii şi purifică tenul în profunzime. Masca absoarbe impurităţile şi toxinele din piele şi are efect de calmare a iritaţiilor, prevenind leziunile pielii.

Complexul mineral de zinc şi cupru din Argila restabileşte echilibrul natural al funcţiilor tenului. Mierea, nectarul zeilor, conferă maştii proprietăţi nutritive şi de hidratare de lungă durată. Sub actiunea sa, pielea işi recapătă elasticitatea şi fermitatea, iar ridurile se atenuează.
Uleiul de Trandafir are efect benefic în repararea vaselor capilare.

Prin acţiunea complexului de miere şi proteine preţioase de mătase, tenul capată un aspect sănătos, proaspăt şi luminos.

Mod de folosire:

Aplicatţ masca pe faţa curată evitând zona ochilor şi a gurii. Masaţi uşor tenul timp de 1 minut. Lăsaţi-o să acţioneze 15-20 minute şi îndepărtaţi-o delicat cu apă călduţă. Pentru cele mai bune rezultate, utilizaţi masca de 1-2 ori pe săptămână, în funcţie de necesităţile tenului.

•    hrăneşte şi hidratează
•    redă elasticitatea ţi fermitatea tenului
•    repară vasele capilare sparte

Produsele pot fi achiziţionate de pe www.coltuldefrumusete.ro sau din farmacile: Catena, Sensiblu, Alissa, Belladona.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »