Actualitate »

Mănânci de șase ori pe zi și slăbești sănătos

Autor: Cristina Popescu | 25 May, 15:10 | 2 comentarii

Experții în nutriție spun că persoanele care vor să slăbească într-un mod sănătos trebuie să mănânce de șase ori pe zi, în porții mici, arată un nou studiu.


Astfel, cercetătorii susțin că mesele dese și porțiile mici de mâncare reprezintă cheia succesului în ceea ce privește slăbitul sănătos.

Celebrități de la Hollywood precum actrița Jennifer Aniston, în vârstă de 46 de ani, a declarat că își menține silueta cu cinci mese de-alungul unei zile, în porții mici.

Potrivit studiului, stabilirea unui regim alimentar echilibrat și sustenabil reprezintă, de fapt, cea mai mare provocare pentru persoanele care vor să piardă kilogramele în plus.

Autorii studiului au analizat îndeaproape două diete de slăbit pe parcursul a două săptămâni - un regim de slăbit cu două mese pe zi și altul care includea șase mese zilnic.

Deși raportul de calorii a rămas același, iar persoanele implicate au reușit să slăbească, cei care au consumat șase mese zilnic și-au menținut o structură mai sănătoasă a corpului și au reușit să scadă din valoarea ridicată a indicelui corporal.

În plus, persoanele care au mâncat mai des, dar porții mai mici, aveau niveluri mai sănătoase de glucoză, insulină și colesterol.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Nelly | 25 May 2015, 16:06
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
[email protected]
2 Postat de: Iulia | 25 May 2015, 17:12
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info” la adresa de email: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore
Adauga un comentariu »