Viata sexuala / Sex&dragoste »

Lucruri pe care orice virgină trebuie să le știe, însă nu le spune nimeni!

Autor: A.C. | 13 March, 18:30 | 0 comentarii

În întreaga lume apar prejudecăți și superstiții legate de pierderea virginității. Acesta este încă un subiect tabu pentru multe persoane. 


Virginitatea unei femei este văzută fiind un semn de castitate, chiar dacă aceasta ar trebui să fie o alegere individuală. O persoană nu poate fi forțată sau judecată în funcție de alegerile personale. Iată care sunt lucrurile pe care o virgină trebuie să le știe neapărat.

Folosește prezervativ - Chiar dacă partenerul încearcă să te convingă că fără prezervativ se simte mai bine, această este cea mai eficientă metodă de protecție împotriva bolilor cu transmitere sexuală și scade șansele de a rămâne însărcinată.

Bulă de aer - Este un caz rar la fete virgine. Apare atunci când cavitatea vaginală este încă închisă. În momentul în care aerul începe să iasă, ar putea apărea un sunet.

Atenție la locul de penetrare - Mulți bărbați nu știu exact unde trebuie să penetreze exact, așa că poate fi dureros pentru o virgină că un bărbat să nu știe ce are de făcut.

Tampoanele sunt mai confortabile după prima partidă de dragoste - Acest lucru se întâmplă pentru că vaginul nu mai este chiar așa strampt.

Ai nevoie de lubrifianți - Dacă nu ești ok cu ideea, poți încerca să folosești lubrifiant pentru a scapă parțial de durere.

Nu te grăbi - O partidă de sex mai lentă îți va oferi o experiență mult mai bună.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »