Viata sexuala / Sex&dragoste »

Lucruri mai puțin cunoscute despre sex

Autor: Sorina Severin | 20 January, 13:30 | 1 comentariu

Ai aflat anumite lucruri de la prietene sau le-ai citit în diferite reviste ori pe internet, însă cu siguranță sunt câteva informații care ți-au scăpat. Iată care ar fi acestea!


1)   Momentele petrecute în intimitate vor fi mult mai plăcute dacă ai sentimente pentru partenerul tău

Atunci nu te vei gândi doar la propria plăcere, ci și la a lui, iar comunicare dintre voi va face diferența. În plus, vei ști care sunt punctele lui sensibile și vei fi lipsită de inhibiții, ceea ce va face să sară scântei ori de câte ori veți fi împreună.

2)   Maturitatea sexuală se atinge în jurul vârstei de 30 de ani

Deși din ce în ce mai multe fete își încep viața sexuală la vârste fragede, uneori corpul nu este pregătit pentru acest lucru. Cercetările arată faptul că cele mai multe femei încep să aibă orgasm aproape la fiecare act sexual după vârsta de 26-27 de ani.

3)   Este nevoie de multă practică pentru ca sexul să fie exact ca în filme

Astfel vei experimenta, vei ști care sunt pozițiile tale preferate și ce anume te face să te simți bine. Ai grijă însă să nu intervină rutina, iar fiecare moment intim să pară tras la indigo.

4)    Fii atentă la reacțiile corpului

Dacă nu știi care sunt zonele tale erogene, corpul tău ți le va indica cu siguranță. Nu te sfii să-i spui partenerului ce anume îți provoacă plăcere, pentru că si el la rândul lui va dori să audă aceleași lucruri de la tine.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mircea | 20 August 2015, 23:00
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe site ul mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect;;,.../'
Adauga un comentariu »