Actualitate »

Locul I şi recunoaştere de excepție pentru Anchor Grup în cadrul galei Romanian CSR Awards 2014 (P)

07 April, 10:25 | 0 comentarii

Bucureşti 2 Aprilie 2014, Anchor Grup primeşte locul I în cadrul galei “Romanian CSR Awards 2014”, categoria “SĂNĂTATE”.

Premiul a fost atribuit pentru implicarea Anchor Grup în cadrul ,,Bucharest International Marathon”, 5-6 Octombrie 2013. În cadrul acestui proiect, Anchor Grup a donat suma de 20.000 euro fundației HOSPICE Casa Speranței, devenind astfel grupul cu cea mai mare implicare în zona de CSR, din rândul centrelor comerciale.

,,Ne bucură foarte mult această recunoaştere şi suntem mândri de rezultatul obținut. Anchor Grup a demarat o campanie fără precedent de implicare în proiecte CSR. Îi mulţumesc echipei mele pentru eforturile depuse şi dăruire. Vom continua şi in viitor să fim alături de proiectele prin care putem aduce speranța mai aproape, celor care au încetat să spere”, a declarat Razvan Gaită, General Manager Anchor Grup.

A doua ediție Romanian CSR Awards a aliniat la start aproape 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut. Valoarea estimativă a finanțării acordată pentru derularea acestora a depăşit 6,3 milioane de euro. În cadrul competiției au existat două mari secțiuni, una dedicată companiilor cu peste 250 de angajați şi alta dedicată firmelor sub 250 de angajați.

De peste 2 decenii, HOSPICE Casa Speranței, luptă împotriva cancerului asigurând gratuit servicii de îngrijire paliativă în județul Brasov şi în Bucureşti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformații congenitale, dar şi pentru adulți cu boli oncologice în fază terminală.

Grupul Anchor este prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania primul centru comercial modern la nivel local, București Mall.

De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/bucurestimall?ref=hl
www.bucurestimall.com.ro

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »