Actualitate »

Leacul cu efect uluitor asupra nodulilor tiroidieni

Autor: Redacţia | 10 July, 09:15 | 0 comentarii

Nodulii tiroidieni reprezintă o patologie care afectează până la 50% din populaţie, manifestată printr-o creştere anormală la nivelul tiroidei.


Articole similare:

Cauzele apariţiei lor nu sunt cunoscute cu exactitate, însă există probabilitatea ca hormonii estrogeni să joace un rol în dezvoltarea lor, având în vedere că sunt de 4 ori mai frecvenţi la femei decât la bărbaţi.
 
Remediile naturiste sunt de mare ajutor în ceea ce privește reglarea glandei tiroide. Cel pe care vi-l prezentâm astăzi şi-a dovedit din plin eficienţa în eliminarea nodulilor tiroidieni. Pentru prepararea remediului, aveți nevoie de hrișcă, nucă și miere.
 
Nucile sunt bogate în seleniu, un oligoelement esențial care reglează glanda tiroidă și ajută la buna metabolizare a hormonilor în organism. În cazul în care suferi deja de o inflamare a glandei tiroide, este recomandat să consumi între 15 și 30 de grame de nuci zilnic. Se vor consuma nuci verzi, căci acestea conțin cele mai mari cantități de seleniu.
 
Pe de altă parte, mierea stimulează secreția de acizi grași Omega-6 care, la rândul lor, reglează procesele hormonale ale organismului.
Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier. Toate acestea contribuie la o bună funcţionare a glandei tiroide.
 

Remediu cu miere și nuci pentru reglarea glandei tiroide

 
Iată de ce ingrediente ai nevoie:
 
- 40 nuci verzi
 
Află toate detaliile rețetei care REGLEAZĂ GLANDA TIROIDĂ
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »