Actualitate »

LAPTELE de MIGDALE, substitutul ideal pentru laptele de vacă

30 October, 11:35 | 1 comentariu

Laptele de migdale este substitul vegan pentru laptele de vacă, ideal pentru persoanle care suferă de intoleranță la lactoză. Gustul diferă mult față de laptele tradițional, iar în ultima vreme a început să prindă din ce în ce mai multă popularitate.


Laptele de migdale era consumat încă din vechi timpuri de islamici, iar în perioada medievală era băut de creștinii catolici în post.  

Printre beneficiile laptelui de migdale enumerăm:

1. Este ideal celor aflați la dietă deoarece are mai puține grăsimi și calorii decât laptele de vacă (o cană de lapte de migdale are 90 kcal, iar o cană de lapte de vacă are 120 kcal).

Citește mai multe AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Felicia | 30 October 2014, 13:53
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »