Remedii naturiste / Terapii complementare »

Lămâia și uleiul de măsline previn bolile cardiovasculare

Autor: Ramona Liță | 07 February, 16:00 | 1 comentariu

Atât lămâia, cât și uleiul de măsline sunt două produse de nelipsit din bucătăria meditaraniană. Combinate, formează un dressing sănătos, savuros, dar și un remediu naturist care poate combate o serie de afecțiuni.


Scapă de durerea de cap

Te doare capul și nu vrei să iei medicamente sau nu le ai la îndemână? Dacă ai în schimb ulei de măsline și o lămâie, durera este ca și uitată.

Este necesar să amesteci 2 linguri de măsline cu zeama de la o jumătate de lămâie, să le amesteci bine și să consumi acest leac atunci când simți că nu mai ai nici un pic de energie sau câd durerea de cap nu îți dă pace.

Acest amestec te va ajuta să elimini toxinele acumulate la interiorul organismului tău.

Află ce tratamente naturiste pentru păr există AICI

Uleiul de măsline și colesterolul

Datorită conținutului de acizi grași extrem de sănătoși, uleiul de măsline este indicat a se consuma mai ales dacă te confrunți cu valori ridicate ale colesterolului rău.

Consumul periodic te va apăra de posibilitatea apariției problemelor cardiovasculare, de oxidarea celulară, contribuind într-o manieră activă la regenerarea celulelor încă de la prima înghițitură.

La aceste calități se adaugă vitaminele, proteinele și mineralele din lămâie, astfel că vei obține un leac naturist și extrem de sănătos.

Remediu împotriva constipației

Această combinație de alimente ajută la curățarea de toxine a organelor în special la nivelul ficatului și a colonului, potrivit naturalcuresandhomeremedies.com, astfel că devine un remediu care previne și tratează constipația, susține buna funcționare a vezicii biliare și ajută de asemenea la eliminarea pietrelor de la rinichi.

Poți să consumi acest amestec dimineața pe stomacul gol sau să îl adaugi în salate.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 07 February 2018, 21:37
Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »