Actualitate »

Investigații medicale gratuite

Autor: Daniela Purcaru | 05 August, 14:50 | 2 comentarii

Pe tot parcursul lunii august, ai posibilitatea să-ți faci investigații fără plată pentru diagnosticarea precoce a cancerului de sân sau a celui de col uterin.


Dacă ești pe litoralul românesc în luna august, poți beneficia de investigații medicale gratuite, dar și de toate informațiile și sfaturile necesare pentru a preveni și a diagnostica la timp o posibilă afecțiune oncologică.

Unitatea Mobilă de Diagnostic a Fundației Renașterea se află în această perioadă în Parcul Primăriei Eforie și oferă posibilitatea de a face un test Babeș-Papanicolau femeilor cu vârsta de peste 18 ani, și de o radiografie mamară, celor careu au trecut de 40 de ani.

Înainte de a merge, programează-te la numărul de telefon 0756.713.652, disponibil în fiecare zi între orele 9.00 și 15.00, sau pe Facebook, la adresa www.facebook.com/FundatiaRenasterea.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 05 August 2016, 20:48
Fenomenul anului! Castiguri motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele
doua luni! Va convingeti repede! Companie internationala se extinde acum! Selectam
numai oameni seriosi! Cereti detalii la adresa de email:[email protected] com
2 Postat de: Cosmin Stoica | 07 August 2016, 08:04
Castiguri foarte motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari in primele doua luni! Companie internationala lansata intr-un proiect revolutionar! Selectam numai persoane foarte serioase! Solicitati informatii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »