Actualitate »

Întrebări despre anticoncepționale? Medicul îți răspunde!

Autor: Alina Corneanu | 18 June, 14:45 | 0 comentarii

Pe cât de multe mituri există despre anticoncepționale, pe atât de multe sunt și nelămuririle. Poți afla și mai multe informații despre toate acestea joi, 19 iunie, de la ora 19.30 de la medicul Mirela Popa la întâlnirea online de pe www.planificaneprevazutul.ro


Folosite, în general, pentru că au o eficiență de 99,7% în prevenirea unei sarcini nedorite, anticoncepționalele sunt utilizate și ca tratament pentru anumite afecțiuni ale femeilor.

Astfel, pilulele contraceptive pot înlătura riscurile privind apariția cancerului ovarian și a chisturilor de ovar sau pot reduce durerile din perioada menstruației. De asemenea, există anticoncepționale benefice pentru femeile care au probleme cu acneea sau o cădere temporară a părului.

Cei care își doresc să afle informații avizate privind contracepție și să-i adreseze întrebări în regim de anonimat medicului sunt invitați să acceseze link-ul http://www.planificaneprevazutul.ro/webinarii/. În plus, medicul campaniei răspunde prompt și la întrebările primite pe adresa [email protected]

„Planifică Neprevăzutul!” a fost lansată de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS) la începutul lunii octombrie 2013. Campania vizează o mai bună informare a publicului în ceea ce privește contracepția orală de lungă durată și contracepția de urgență.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »