Viata sexuala / Sex&dragoste »

Într-o relație, dar singură

Autor: Dorina Novac | 25 February, 14:00 | 1 comentariu

Se spune că atunci când te îndrăgostești, nu mai ţii cont de vârstă, principii sau dacă el este căsătorit. Ce faci dacă bărbatul pe care îl iubeşti este însurat? 


Este atent, tandru, generos și te face să te simți cea mai importantă femeie din lume.
 
Îţi povesteşte cu lux de amănunt despre viaţa lui, despre soția care caută nod în papură din orice, dar și despre faptul că stă cu ea doar din milă sau pentru că au copii. Îți promite că va divorța. 
 
Ești în culmea fericirii atunci când este cu tine, dar te chinuie gândul că nu-l ai alături în momentele importante din viață. 
 
Faptul că are o relaţie extraconjugală cu tine te face să-ți pui tot mai multe semne de întrebare. Totuși, te consolezi cu gândul că te iubeşte şi va fi liber, aşa cum ţi-a promis.
 
Relația cu un bărbat însurat, o aventură
 
Bărbații însurați foarte rar își părăsesc soțiile pentru o altă femeie, deoarece le oferă siguranță și o familie. De cele mai multe ori, relația cu un bărbat căsătorit rămâne la stadiul de aventură. 
 
Niciodată nu vei fi pe primul plan, necesitățile familiei fiind mai importante decât tine. Vei avea impresia că ești într-o relație, dar în realitate vei fi singură. 
 
Dacă crezi că poţi trece cu vederea faptul că el are o familie, s-ar putea să te înșeli. Într-o bună zi vei dori și tu să te așezi la casa ta. 
 
De ce râvnesc femeile la bărbații altora?
 
Bătăile inimii sunt, uneori, mai puternice, iar fructul interzis pare întotdeauna mai bun decât ceea ce este uşor de obţinut. Astfel, în goana pentru stabilitate și siguranță, nimic nu este mai atractiv pentru o femeie decât un bărbat căsătorit. 
 
Mai sunt şi cazurile în care unele femei merg pe principiul că dacă a mai fost căsătorit o dată, sigur ar putea să o facă şi a doua oară, deoarece nu se teme de un eventual mariaj. 
 
Află AICI cum rezolvi problemele de cuplu
 
Gândește-te bine dacă iți dorești această relație. Dă-i de înțeles că nu puteți fi împreună dacă nu-și face oridine în viață. Nu te mai mulțumi cu jumătățile de măsură și nu accepta bărbații care cer mai mult decât oferă.
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Viorel | 26 February 2018, 17:40
Castigi la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]
Adauga un comentariu »