Actualitate »

Ingredientul secret care îți îngrijește tenul

Autor: Ramona Liță | 22 September, 08:00 | 0 comentarii

Tinerețe fără bătrânețe nu există, însă poți învăța cum să te bucuri mai mult timp de frumusețea ta naturală cu ajutorul remediilor naturiste.


Frumusețea se învață, se întreține și se vede cel mai bine atunci când există un echilibru în tot ceea ce faci.

Primul și cel mai important aspect atunci când ai de a face cu îngrijirea tenului este curățarea. Demachierea trebuie făcut atât dimineața cât și seara pentru ca tenul să poată primi ulterior beneficiile tratamentului la care apelezi.

Una dintre principalele probleme ale tenului este din păcate excesul de sebum care poate afecta nivelul de pH  al pielii și poate favoriza apariția acneei.

Oțetul de mere restabilește pH-ul pielii

Potrivit site-ului healthyfoodteam.com, cel mai indicat produs la care poți apela pentru a-ți îngriji tenul este oțetul de mere.Acesta oferă o strălucire aparte tenului.

Tratamentul este foarte simplu de urmat. Tot ce trebuie să faci este să cureți tenul cu ajutorul unui disc demachiant îmbibat în oțet de mere.

După preferințe și nevoile tenului poți să îl amesteci cu ulei de lavandă sau de trandafir sau chiar apă de trandafir.

Iar la final să aplici o cremă hidratantă cu ajutorul mișcărilor circulare de masaj.

Află cât de benefic este oțetul de mere pentru sănătate AICI

Terapie revigorantă

Pentru un efect și mai bun poți să apelezi de asemenea la fulgii de ovăz să îi dai prin râșniță până obții un praf. De amestecă cu un pic de apă de trandafir sau apă micelară și se face un gomaj al tenului cu mișcări blânde.

După gomaj este necesară îndepărtarea resturilor cu apă călduță din abundență și apoi curățarea propriu-zisă a tenului cu oțetul de mere.

După aplicarea oțetului pe ten este necesară clătirea cu apă călduță din abundență, aplicarea unei creme hidratante și apoi poți să aplici fondul de ten și să începi o nouă zi.

Nu uita că pentru un plus de vitalitate adus tenului tău este important să te hidratezi corespunzător, și să nu sari peste cele 7 ore de somn noaptea.

Sfat!

Evită contactul direct cu ochii și păstrează oțetul de mere într-o încăpere ferită de razele solare sau căldură directă.

 

 


 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »