Remedii naturiste / Frumusete din natura »

Idei de creme naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Autor: Cristina Popescu | 30 July, 15:10 | 2 comentarii

Primele semne ale trecerii timpului sunt inevitabile și apar prima dată pe față, sub forma unor linii de expresie fine, cum sunt cele din jurul ochilor.


În plus, pielea este expusă zilnic agresiunii unor factori externi precum soarele și poluarea, care au un impact negativ asupra procesului de regenerare celulară și accelerează îmbătrânirea tenului.

În ceea ce privește zona ochilor, pielea are nevoie de o îngrijire specială și atentă, întrucât aceasta este mai sensibilă și se ridează mult mai ușor.

Iată câteva propuneri de creme naturale pentru conturul ochilor!

Cremă cu iaurt și ceai verde

Ceaiul verde conține compuși antioxidanți care ajută la regenerarea pielii din jurul ochilor și are acțiune antiinflamatorie, care atenuează cearcănele și pungile de sub ochi. La rândul său, iaurtul repară pielea și îi redă fermitatea.

Ingrediente: 3 pliculețe de ceai verde și o lingură de iaurt (20 grame).

Cum se prepară? Pune la infuzat pliculețele de ceai într-o cană cu apă fierbinte și lasă-le acoperite timp de 5 minute. Apoi, cât infuzia este încă caldă, se amestecă 3 linguri de ceai verde cu lingura de iaurt natur până se obține o pastă.

Aplică compoziția obținută în jurul ochilor și lasă să acționeze 10 minute. Restul de cremă poate fi pus la frigider și aplicat a doua zi.

Cremă cu iaurt și apă de trandafiri

Apa de trandafir este un tonic natural, care redă fermitatea pielii din jurul ochilor.

Ingrediente: 1 lingură de iaurt (20 grame) și 1 lingură de apă de trandafiri.

Cum se prepară? Se amestecă cele două ingrediente până se obține o pastă, apoi se aplică pe conturul ochilor. Se îndepărtează cu apă rece după 20 de minute. Aplică acest tratament în fiecare seară, înainte de culcare.

Cremă de seară pentru conturul ochilor

Crema de noapte pentru conturul ochilor stimulează regenerarea celulară a țesuturilor.

Ingrediente: 5 boabe de struguri albi, 1 capsulă de vitamina E.

Cum se prepară? Se zdrobesc boabele de struguri și se amestecă cu vitamina E până devine o pastă omogenă. Se aplică amestecul uleios pe conturul ochilor și se lasă să acționeze peste noapte.

Cremă cu castravete și vaselină

Vaselina hidratează în profunzime pielea din jurul ochilor, în timp ce compușii din castravete accelerează repararea celulară.

Ingrediente: 1 lingură de castravete ras și jumătate de linguriță de vaselină (5 grame).

Cum se prepară? Se amestecă pulpa de castravete cu vaselina, apoi se pune la frigider timp de o oră. Se aplică printr-un masaj ușor al pielii din jurul ochilor.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Luca | 28 January 2016, 00:09
Căutam colaboratori pentru publicare anunţuri.
Se lucrează comod de acasă, maximum 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi.
Cerinţe: - calculator
- conexiune internet
- răbdare
- cunoştinţe minime PC
- seriozitate
- perseverenţă
Nu este necesară experienţa.
Oferim instruire gratuită sub forma unor lecţii prin e-mail. Veţi trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriţi, veţi incepe să lucraţi.
Program part-time.
Important ! Lăsaţi mesajul cu textul "INFO " pe e-mail [email protected]
Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice.
Pentru mai multe detalii, contactaţi imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Oferim si cerem seriozitate!
2 Postat de: Tiberiu | 28 January 2016, 10:57
O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »