Actualitate »

Hai să salvăm vieți împreună!

Autor: Daniela Purcaru | 13 June, 11:20 | 0 comentarii

În fiecare an, pe 14 iunie este sărbătorită în întrega lume Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Participă activ la campania de donare de sânge din această zi pentru a salva viețile celor aflați în situații de urgență. Vei fi răsplătit cu un voucher cadou cu valabilitate de o săptămână, pentru perioada 14 – 21, în restaurantele Subway®.


Articole similare:

Tema Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge din acest an pune accentul pe importanța constituirii de rezerve de sânge pentru situații de urgență prin sensibilizarea populației privind importanța donării de sânge. Sloganul campaniei este „Donează sânge. Donează acum. Donează constant”.

Campania „Hai să salvăm vieți împreună”, lansată de lanțul de restaurante cu servire rapidă Subway®, marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Se va desfășura în perioada 14 – 21 iunie, în principalele orașe cu restaurante Subway. Cu sprijinul Institutului Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale și al partenerilor campaniei – Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge și Asociația React campania a fost creată pentru a încuraja donarea de sânge și pentru a reaminti românilor importanța și necesitatea donării de sânge.

Așadar, pe 14 iunie, brandul mergi la centrele de transfuzie din orașele implicate în campanie. După ce donezi sânge, vei primi un voucher cadou cu valabilitate de o săptămână, pentru perioada 14 – 21 iunie și vei putea alege în restauratele Subway® între un sandviș de 15cm Italian Picant sau Falafel.

Citește și: Cum să te refaci rapid după ce ai donat sânge

În București, campania se va desfășura pe parcursul a două zile:

- pe 14 iunie, la centrul de donare amplasat în cadrul Spitalului Universitar,

- pe 15 iunie, la centrul din str. Constantin Caracaș 2.

Ești așteptat la centrele de transfuzie din cadrul campaniei dacă locuiești în unul dintre aceste orașe: Alba Iulia, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara.

Te-ar mai putea interesa: De ce e bine să donezi sânge

Știai că...

...Ziua Mondială a Donatorului de sânge a fost sărbătorită în anul 2004, la inițiativa Organizației Mondiale a Sănătății?

„Campania Hai să salvăm vieți împreunănu este doar despre ziua de 14 iunie. Ne dorim ca această campanie să fie promotorul unei suite de inițiative care să evidențieze importanța vitală a donării de sânge.” declară Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov adaugă: „Donând, arătăm că ne pasă. Îi invităm așadar pe toți fanii brandului Subway® să se implice în campanie și să devină donatori pe termen lung. Avem toată speranța că, prin intermediul acestei campanii, vom dezvolta un obicei nobil și sănătos în rândul clienților noștri și al publicului larg.”

Găseși mai multe detalii despre campanie pe Pagina de Facebook Subway România

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »