Medicii raspund / Dragoste si sex »

Femeile voluptuoase sunt mai bune în pat! Care sunt motivele

Autor: A.C. | 21 February, 08:35 | 0 comentarii

Deși societatea oferă numeroase motive pentru ca femeile voluptuoase să se simtă nesigure pe ele, mai cu seama când trebuie să arate ceva piele, există mai multe motive pentru care femeile cu câteva kilograme în plus sunt mai bune în pat decât cele trase prin inel. 


Sexul este mai plăcut când ai “în ce să te împingi”

Anumite poziții sexuale sunt mai puțîn “abrazive” pentru pelvisul masculin atunci când partenera este mai voluptuoase, când are 3-4 kilograme în plus. Impactul în timpul sexului este absorbit de formele mai proeminente ale posteriorului și ale șoldurilor, fapt care scade riscul accidentării, spune sex-expertul Tyomi Morgan. Femeile voluptuoase rezistă mai mult în pat, fiind mai apte într-o partida de sex mai lungă.

Bărbații sunt instinctiv atrași de femeile voluptuoase

Chiar și acei bărbați care susțîn că le plac femeile slabe sunt, instinctiv, atrași de cele voluptoase. Este în moștenirea genetică a bărbatului să fie atras de femeile care au mai multă “cărniță” pe ele, mai cu seama în zona posteriorului și a soldurilor, pentru că acest aspect fizic este direct asociat cu capacitatea femeii de a putea purta și da naștere la copii sănătoși, spune tot sex-expertul Tyomi Morgan.

Mai multe descoperiri la trupul feminin voluptuos

Suprafață corpului unei femei voluptuoase și mișcările acestuia în timpul actului sexual oferă un adevărat “spectacol” vizual și tactil în timpul sexului pentru bărbat. Posteriorul, sănii, șoldurile și abdomenul, chiar dacă nu sunt perfect sculptate muscular, sunt mai atrăgătoare vizual decât părțile perfect lucrate sau slabe.

Femeile voluptuoase încearcă mai mult

Acest aspect ține atât de încrederea în sine, cât și de felul de a fi pe care-l dezvoltă o femeie voluptuoasă de-a lungul timpului. Atât experții în materie de sex, cât și bărbații cărora le-au trecut prin pat deopotrivă femei slabe și mai plinuțe pot confirmă faptul că o femeie voluptuoasă este mai dezinvoltă și mai implicată activ în actul sexual decât una trasă prin inel. În cazul celor din urmă, ele consideră în prea multe cazuri să arată suficient de bine încât nu mai e nevoie să depună eforturi pentru excitarea bărbatului în timpul sexului.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »