Viata sexuala / Sex&dragoste »

Faci sex des, trăieşti mai mult!

11 August, 11:35 | 1 comentariu

Sexul este una dintre metodele naturale de prelungire a vieţii, susţin specialiştii americani. Cel mai „sănătos” este să faci sex de patru ori pe săptămână.


 

„Astfel, şansele să faci infarct sunt foarte mici. Sexul reduce stresul, îţi dă satisfacţii şi, după sex, dormi mai bine”, spun cercetătorii citaţi de site-ul webmd.com.

Persoanele în vârstă îşi fac de multe ori griji că efortul depus în timpul sexului ar putea să cauzeze un infract, dar nu este aşa.

Medicii spun că dacă faci sex de minimum două ori pe săptămână se reduce riscul unui atac de cord fatal pentru jumătate dintre bărbaţi, în comparaţie cu cei care fac sex doar o dată pe lună.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Eugen | 21 October 2014, 00:23
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »