Actualitate »

Fă-ți un control mamar gratuit!

Autor: Redacția | 31 October, 14:10 | 0 comentarii

Campania COLORĂM ROMÂNIA ÎN ROZ #incepecuaitai își propune să ofere șansa cât mai multor femei de peste 35 de ani să își facă un control mamar, iar celor care le sunt aproape, posibilitatea de a-și manifesta grija și dragostea față de ele, printr-o programare la medic. Investigațiile medicale oferite în cadrul acestei campanii sunt gratuite.


Articole similare:

Cei care doresc să ajute femeile din viața lor și să le facă o programare la un control mamar pot intra pe pagina de eveniment a campaniei – facebook.com/ Coloram-Romania-in-roz, pentru a completa un formular.

Ulterior, toate formalitățile legate de programare vor fi preluate de echipa de campanie. Data și ora consultului vor fi confirmate printr-un e-mail.

Campania, care va avea loc în perioada 31 octombrie - 17 decembrie, are drept obiectiv realizarea a cel puțin 1000 de programări pentru un control al sânilor, la nivel național.

Cancerul de sân este însă o boală care poate fi tratată dacă este descoperită din timp. Medicii le recomandă femeilor să își facă lunar o autopalpare a sânilor și, o dată pe an, să meargă la control de specialitate.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »