Sanatatea ta / Ce te doare »

Exercițiul care te scapă pe loc de durerile de gât. Îl poți face zilnic

Autor: A.C. | 21 September, 12:20 | 1 comentariu

Dacă stai prea mult la birou sau în picioare, poți începe să te confrunți cu dureri de gât. Îți recomandăm un exercițiu care te va ajuta să scapi de problema pe loc. 


Acest exercițiu nu doar că va ameliora semnificativ durerea, însă îți va întări și mușchii gâtului.

1. Rotește-ți capul cu mișcări circulare. Repetă de trei ori. 

2. Mișcă-ți capul în stânga. Întinde-ți gâtul cât de mult poți, apoi mișcă-ți capul în partea dreapta. Repetă de trei ori. 

3. Mișcă-ți gâtul înainte și înapoi. Repetă de trei ori.

Dacă nici durerile de spate nu îți sunt deloc străine, acordă-ți câteva minute în fiecare zi pentru a detensiona zona și a calma durerile.

Dacă știi că nu ai tocmai o poziție foarte corectă pe parcursul zilei sau că există anumite afecțiuni ale coloanei vertebrale chiar și în stare latentă, atunci introdu în tabieturile tale zilnice câteva exerciții ce te vor ajuta să ții durerea de spate la distanță.

Odihna este necesară pentru ca organismul tău să se regenereze și pentru a te putea concentra asupra sarcinilor.

Obișnuiește să dormi fără pernă și pe o saltea care să îți ofere suport bun pentru coloana vertebrală.

Astfel o primă poziție ce te va ajuta să combați durerile de spate este cea în care te așezi pe spate, mâinile le întinzi în lateral iar genunchii îi îndoi și îi poziționezi când într-o parte când în alta fără să ridici zona lombară de pe sol.

Vezi exercițiile care te scapă de durerile de spate AICI.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Larisa | 22 September 2018, 12:31
Oferta excelenta in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook: https://www.facebook.com/larisa.buse.98
Adauga un comentariu »