Actualitate »

EUBIOTIC® Sinbio sau cum să îți îmbunătățesti tranzitul intestinal lent în doar 7 zile (P)

14 May, 11:25 | 0 comentarii

LabormedAlvogen, companie farmaceutică românească, lansează EUBIOTIC® Sinbio, un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea problemelor asociate tranzitului intestinal lent.

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipația sunt probleme pe care le întâlnește fiecare dintre noi, dar există o metodă prin care acestea pot să dispară foarte ușor. EUBIOTIC® Sinbio este un supliment alimentar care reușește să înlăture toate aceste probleme fără să lase altele în urmă. Începând cu luna aprilie, EUBIOTIC® Sinbio este disponibil în farmaciile din toată țara.

Pentru a găsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai întâi să înțelegem ce le cauzează. Cea mai frecventă cauză de constipație este dieta săracă în fibre alimentare și bogată în grăsimi provenite din brânză, ouă și carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercițiu fizic, schimbările din viața de zi cu zi (graviditatea, înaintarea în vârstă, călătoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipație.

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce înseamnă că are la bază o combinație de probiotice și prebiotice, care ne sunt necesare în egală măsură. Probioticele sunt microorganisme vii, ce au un impact pozitiv asupra organismului, ajutând la refacerea microflorei intestinale și la reechilibrarea tranzitului intestinal fiziologic. Prebioticele sunt tipuri complexe de amidon sau zaharuri din alimente care ajută intestinul să ofere condiții bune de viață pentru bacteriile ,,bune”. Prebioticele contribuie deci la crearea unui mediu sănătos în intestin.

EUBIOTIC® Sinbio îmbunătățește tranzitul intestinal, fiind benefic în caz de constipație. În plus, datorită probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajută organismul să se apere împotriva microorganismelor dăunătoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplăcute sau tulburări de tranzit intestinal.

Spre deosebire de laxativele tradiționale, EUBIOTIC® Sinbio are o acțiune naturală, fiziologică asupra florei intestinale, acționează asupra cauzei și nu dă dependență.

Pentru primele efecte, este recomandată o cură minimă de 7-14 zile, timp în care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți pe termen lung tranzitul intestinal, durata optimă de administrare la adulți este de 4-6 săptămâni.

Despre LabormedAlvogen

LabormedAlvogen a rezultat în urma preluării producătorului român de medicamente generice Labormed de către grupul farmaceutic internațional Alvogen.

Prezentă pe piaţa farmaceutică din România de mai bine de 20 de ani, Labormed este o companie de renume şi cu un istoric bogat în industria farmaceutică locală.

Din 2007, compania deţine cea mai modernă fabrică de medicamente solide orale din România, primul site de producţie de tip Greenfield din industria farmaceutică românească. O investiţie de 14 milioane de euro, unitatea de producţie are o suprafață totală de 4000 mp și o capacitate de 140 de milioane de comprimate pe lună.

Labormed deţine un portofoliu complex, alcătuit din peste 100 de medicamente generice moderne destinate îndeosebi sistemului cardiovascular şi sistemului nervos central şi peste 50 de OTC-uri ca analgezice, vitamine, probiotice şi medicamente împotriva răcelii şi a tusei. Având excelente capacităţi de cercetare şi dezvoltare, cu laboratoare de bioechivalenţă dotate la standarde internaţionale, compania a dezvoltat, până în prezent, peste 50 de molecule generice.

În decembrie 2012 Labormed a devenit parte a Grupului Alvogen. Alvogen este o companie farmaceutică multinaţională axată pe dezvoltarea, producția și comercializarea medicamentelor generice complexe. Compania este prezentă pe piaţa farmaceutică din România începând cu anul 2010. Numărând aproximativ 2000 de angajaţi la nivel global, Alvogen îşi desfăşoară activitatea în peste 30 de ţări din Europa, America de Nord şi Asia şi are peste 200 de produse farmaceutice în dezvoltare şi în curs de înregistrare, cu o acoperire a principalelor arii terapeutice, inclusiv biosimilare.

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni o companie de top-10 în industria globală a medicamentelor generice. În urma achiziţiei, atât Alvogen cât şi Labormed vor beneficia de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire.

LabormedAlvogen este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi servește ca sediu central Alvogen în regiune. Biroul din România constituie baza de producţie, cercetare – dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »