Actualitate »

Din 21 februarie, găsești la chioșcuri suplimentul Click!sănătate – Soluții naturiste pentru detoxifiere

Autor: Redacția | 20 February, 12:20 | 0 comentarii

La exterior, ne curățăm corpul zilnic, însă, de multe ori, uităm că organismul are nevoie de curățenie și pe dinăuntru. Pentru a atinge idealul „minte sănătoasă în corp sănătos”, e nevoie nu doar de mișcare, igienă și reducerea stresului, ci și de eliminarea deșeurilor din corp.


În mod normal, ficatul și rinichii au grijă să ne protejeze de invazia toxinelor, însă, dacă aceste organe nu sunt în stare perfectă, problemele de sănătate nu vor întârzia să apară.

Poluarea, prea mult alcool, mâncărurile de la fast food, lipsa de somn contribuie la formarea depozitelor de reziduuri, la creșterea în greutate și la alterarea aspectului pielii.

Citește în paginile următoare care sunt semnele că ai prea multe toxine în corp, de ce e bine să bei apă cu lămâie și care sunt cele mai bune verdețuri pentru curățarea sângelui și întărirea organismului.

Află de ce anghinarea, trifoiul roșu, brusturele, măcrișul și alte plante îți sunt utile în stimularea funcțiilor ficatului și regenerarea acestuia. În final, ai grijă de tine și nu uita: curățenia de primăvară începe în propriul corp!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »