Actualitate »

Din 12 octombrie 2018 revista „Click! pentru femei” va fi relansată într-un nou format

Autor: Redacția | 12 October, 10:55 | 0 comentarii

Paginile mai mari vor găzdui rubrici inedite și mai incitante. Ultimele noutăți din modă, rețete simple care pot impresiona orice gurmand, descoperiri medicale, dar și leacuri de sute de ani vor fi în prim planul publicației.

Echipa revistei „Click! pentru femei” va surprinde cititorii cu pagini speciale de reportaje, realizate pe teren și interviuri.

În noua revistă Click! pentru femei se va pune accent atât pe aspectul general, mai modern, mai aerisit, mai dinamic, mai creativ cât și pe conținutul mai bogat și mai variat. Publicația va reflecta echilibrul dintre partea de ilustrație și cea de text, astfel încât prima impresie vizuală să fie dublată de satisfacția unor informații interesante și bine structurate, disponibile numai în paginile acestei reviste.

Așa cum și-a obișnuit cititorii, revista va anunța în continuare noutăți și evenimente, va da cele mai bune trucuri de frumusețe, îngrijire, modă și formă, va furniza remedii din farmacia verde, informații despre cele mai frecvente afecțiuni, va relata povești de viață și sfaturi legate de familie și cuplu.

Rețetele de colecționat nu vor lipsi, nici rețeta în pași și nici concursurile pentru cititori. Vom oferi în continuare articole despre călătorii prin țară și prin lume, istorii particulare, vom face portretul marilor personalități, vom prezenta obiceiuri și tradiții, mistere și fenomene paranormale, curiozități despre plante și animale, teste, recomandări de timp liber.

Articolele de frumusețe, sănătate, sănătate naturistă vor fi susținute și de sfaturile specialiștilor în domeniu.

În noul format intenționăm să punem un accent mai mare pe interviuri cu oameni obișnuiți care fac lucruri deosebite, pe interviuri cu personalități mai puțin cunoscute publicului larg, pe reportaje realizate pe teren și pe articole care dezvoltă teme de actualitate.

Revista „Click! pentru femei” este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul de 2 lei și 49 de bani.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »