Sanatatea ta / Tratamente »

DIETA pentru fertilitate. Ce trebuie să consumi dacă îți dorești să devii mamă cât mai repede

Autor: A.C. | 13 March, 08:05 | 0 comentarii

DIETĂ. Majoritatea dietelor au ca scop scăderea în greutate, sănătatea inimii sau o viață general mai sănătoasă. Un anume plan alimentar însă are un scop cu totul dferit: creșterea fertilității. 


DIETĂ. Dieta pentru fertilitate care a fost desemnată ca fiind a 11 a cea mai bună dietă de pe anul acesta a fost creată pentu a ajuta femeile să rămână însărcinate mai ușor. 

DIETĂ. Dieta nu este una nouă, dar este bazată pe un studiu din 1991 la care au participat 18,000 de femei. Iată câteva principii din acestă dietă:  

DIETĂ. O alimentație bogată în grăsimi sănătoase, cereale integrale și proteine din plante poate ajuta la îmbunătățirea ovulației. Aceste alimente pot contribui de asemenea, la reglarea nivelului de glucoză și insulină din sânge, care joacă un rol important în fertilitatea unei femei. Altfel spus, o dietă bogată în grăsimi saturate, carbohidrați și zahăr poate afecta abilitatea corpului de a concepe deci aceste alimente trebuie evitate. 

DIETĂ. Un element foarte important pentru fertilitate este și acidul folic, care se poate găsi în verdețuri, fructe, nuci și semințe. 

DIETĂ. S-a dovedit și că femeile care consumă lapte bogat în grăsimi precum și brânză și iaurt cu grăsime integrală ar avea de asemenea mai multe șanse să rămână însărcinate decât cele care consumă alimente degresate.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »