Stil de viata&dieta / Diete »

Dieta fulger de 800 de calorii, mai benefică pentru siluetă ca o dietă sănătoasă! Cum se ține

Autor: A.C. | 28 September, 16:35 | 1 comentariu

Dramatica pierdere în greutate cu ajutorul unei diete stricte cu calorii reduse poate fi mai eficientă în menținerea greutății pe termen lung decât alte tipuri de rețineri alimentare, a constatat un nou studiu.


Cercetătorii de la Universitatea Oxford au descoperit că cei care au mâncat nu mai mult de 810 de calorii pe zi prin supe, shake-uri și batoane de slăbit au slăbit de trei ori mai mult decât alte diete mai puțin stricte ce se țin un an minimum.

Participanții au pierdut în medie 10 kg cu 6 kg mai mult decât cei care au urmat un plan de alimentație recomandat de un medic nutriționist. Ei au demonstrat, de asemenea, și faptul că riscul apariției bolilor de inimă, accidentelor vascular cerebrale sau a diabetului este mult mai scăzut. 

Noile constatări par să contrazică cercetările conform cărora  oamenii care scad în greutate repede sunt predispusi să câștige la loc kilogramele în cel mai scurt timp. 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: [email protected] | 30 September 2018, 13:28
Oferta noua pentru anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook: https://www.facebook.com/larisa.buse.98
Adauga un comentariu »