Remedii naturiste / Puterea plantelor »

De ce trebuie să mănânci zilnic miere cu turmeric

Autor: A.C. | 01 October, 11:10 | 0 comentarii

Această combinație de ingrediente sănătoase îți ajută întregul organism să se vindece. Ingredientul activ din turmeric, curcumina, tratează microbii, ameliorează inflamațiile, tratează gastrită și ulcerul și te scapă de Helicobacter Pylori.


În plus, regenerează membranele celulelor umane, ameliorează durerea provocată de osteoartrită, tratează problemele cu inima și plămânii, problemele metabolice, problemele cu ficatul, bolile autoimune, boala Alzheimer și boala Parkinson.

În combinație cu mierea, oprește celulele canceroase înainte să se dezvolte, fiind mai eficient decât chimioterapia.

Ingrediente

1 linguriță de pudră de turmeric

100g miere

Instrucțiuni

Amestecă toate ingredientele într-un borcan de sticlă. De câte ori te simți rău, ia jumătate de linguriță din remediu. Lasă-l să se topească în gură, îl înghiți.

Turmericul are peste 500 de beneficii este de antioxidant natural și foarte puternic deci nu ar trebui să lipsească din alimentația ta. 

Un bun digestiv

Nu doar capacitățile sale de a trata inflamațiile îl recomandă spre a fi consumat zilnic ci și faptul că ajută la îmbunătățirea digestiei. Potrivit unui studiu realizat de University of Maryland Medical Center, există o serie de afecțiunipentru acre turmenicul s-a dovedit a fi foarte util și anume indigestie, colici. În cazul ulcerelor însă, acest condiment nu se recomandă a fi utilizat deoarece este mult prea acid.

Susține buna funcționare cerebrală

Creierul tău are nevoie în permanență de stimulente, iar turmenicul ajută la îmbunătățirea capacității de memorare și te poate ajuta să te adaptezi mult mai ușor și repede la situațile cu care te confrunți. În plus, contribuie la ținerea la distanță a afecțiunii Alzheimer, mai ales în urma studiului făcut pe șoarecii de laborator, studiu publicat  în revista Public Library of Science.

Poate reduce riscul de cancer

Cercetătorii susțin faptul că turmenicul interacționează la nivel molecular, fiind astfel util în ținerea la distanță a celulelor canceroase și la remisia lor atunci când sunt în stare incipientă. Pe lângă asta consumul de turmenic asigură buna funcționare cardiacă deoarece împiedică blocarea arterelor și astfel previne apariția infarctului. Fiind eficient și în scăderea colesterolului, însă trebuie să ai grijă dacă iei anticoagulante deorece cu anumite medicamente poate interacționa.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »