Stil de viata&dieta / Diete »

De ce nu trebuie să te simți prost dacă ai făcut un exces alimentar, mai ales în perioada Sărbătorilor

Autor: A.C. | 07 January, 12:55 | 0 comentarii

Dacă încerci să dobândesti un corp de invidiat, însă s-a întâmplat să mănânci cam multe dulcuri în perioada sarbătorilor, sau ai ales să mergi la un bar, în loc de sala de sport, nu trebuie să te simți prost pentru acest lucru. 


Un antrenor personal explică pentru The Independent că este totul stă în consistență, iar o masă mai bogată și câteva dulciuri nu îți vor strica progresul. În loc de a te simți prost este bine să faci un pic de mișcare și să nu iei în considerare cântarul pentru câteva zile. 

Important este să gândești pe termen lung și să îți obișnuiești corpul cu o dietă sănătoasă, în așa fel încât atunci când vei face un exces alimentar, organismul își va reveni imediat. Problema apare abia atunci când în mod constant iei masa în oraș, bei alcool, și mânânci un desert după fiecare masă. 

Experții menționează că de multe ori, oamenii se simt descurajați atunci când văd o cifră măricică pe cântar, însă acesta poate fi determinat și de alți factori pe lângă excesul de kilograme, cum ar fi sarea din organism, hormonii, constipația, apa reținută sau oboseala.

Chiar și câteva zile libere de la sală și de la regim nu îți vor afecta silueta, atâta timp cât știi să revii la obiceiurile sănătoase.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »