Viata sexuala / Sex&dragoste »

De ce nu găsești un partener potrivit

Autor: Daniela Purcaru | 23 June, 15:45 | 0 comentarii

Uneori, în calea fericirii proprii sunt chiar noi înșine. Dacă nu afli partenerul pe care-l aștepți de atâta vreme, e posibil să fie nevoie de o schimbare de atitudine din partea ta.


Te aștepți să te răsfețe neîncetat

Poate ai standarde prea ridicate.

Nu refuza din start o relație doar pentru că nu îndeplinește condițiile pe care le impui. S-ar putea să pierzi un om bun, potrivit pentru tine.

Renunță la visul de a fi centrul lumii celuilalt, de a te răsfăța și a te surprinde mereu cu daruri sau favoruri.

Cauți perfecțiunea

Nimeni nu-i perfect, iar dacă tu cauți perfecțiunea la cineva care să-ți fie partener va fi foarte greu să ai o relația pe măsura aștepătărilor tale.

Dacă simți că există chimie între voi, că vă placeți, că e o persoană interesantă, cu care nu te mai saturi să vorbești sau bună de pus la rană, contează mai puțin că e mai în vârstă decât tine, că a divorțat sau a ieșit de curând dintr-o relație.

Citește și: Cum îți afectează singurătatea starea de sănătate

Nu mai ai încredere în tine

Dacă ai senzația că e ceva greșit la tine care te face nedorit, nu e deloc adevărat.

Nu cred că există om pe lume să nu vadă la sine însuși o sumă de defecte. Din contră, tocmai acest gând te poate face neîncrezător în tine însuți și te poate opri să ieși în oraș, să ai deschiderea de a cunoaște diverse persoane care te pot conduce printr-o conjunctură fericită la persoana potrivită.

Nu e nevoie să arăți extraordinar ca să te placă. Fiecare caută ceva diferit de tiparul vedetelor care apar în filme, la TV sau în reviste, deci ceea ce tu percepi la tine ca defect poate fi atractiv pentru altcineva și te poate face unic.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »