Actualitate »

De ce este dificil să duci la doctor un copil autist

29 September, 13:55 | 1 comentariu

Fiecare copil cu tulburări din spectrul autismului este diferit, însă toţi au probleme de socializare şi comunicare, preferinţe pentru rutine sau hipersensibilitate la stimulii senzoriali. Din aceste motive, o programare la doctor, într-un mediu total străin, este foarte dificil de suportat de copil. Iată ce poţi face pentru ca totul să iasă bine.


Articole similare:

Copiii cu tulburări din spectrul autismului au probleme în înţelegerea şi exprimarea sentimentelor.

„Poate nu va înţelege de ce se află în respectivul mediu, nu va putea răspunde întrebărilor adresate de medic, îşi poate arăta starea de confuzie şi anxietate prin comportament - autostimulări, refuz în ceea ce priveşte cooperarea cu personalul medical sau uneori chiar agresivitate“, explică psiholog clinician Carmen Hotar, de la Asociaţia pentru Recuperarea şi Integrarea Copiilor cu Autism.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Elena | 29 September 2015, 20:25
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »