Stil de viata&dieta / Nutritie »

De ce boli te protejează ouăle

Autor: Sorina Severin | 16 October, 11:25 | 3 comentarii

Se numără printre cele mai consumate alimente la micul dejun. Deși în cantități mari pot cauza probleme de sănătate din cauza conținutului de colesterol, dacă te rezumi la 2-3 ouă pe săptămână te poți proteja de anumite boli.


Previn apariția bolii Alzheimer

Ouăle sunt o sursă de bilineurină, o substanță care acționează ca un transmițător între neuroni, îmbunătățind astfel funcția cognitivă. Mai mult, albușul de ou este bogat în acid folic care-ți protejează și grăbește regenerarea celulelor nervoase.

Astfel creierul va funcționa mai bine, iar simptomele Alzheimerului își vor face simțită mai greu prezența.

Întăresc oasele

Pentru a avea oase rezistente ai nevoie de vitamina D, pentru ca organismul tău să absoarbă cât mai bine calciul. O poți lua din ouă și astfel șansele să faci osteoporoză la o vârstă mai înaintată vor scădea considerabil.

Află ce alte beneficii aduc ouăle pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Iulia | 16 October 2014, 14:58
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Larisa | 16 October 2014, 22:01
Oferta locuri de munca sigure! 
Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar!
Detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Stela | 31 May 2015, 09:15
Cautam Parteneri Retea Marketing !!Daca fericirea ta depinde de ceea ce face altcineva atunci ai o problema.Actiunile sunt cea mai buna traducere a gandurilor tale! Fericirea nu o primesti de-a gata, ea vine din actiunile tale. Atunci ce mai astepti? Alaturi de noi ai o oportunitate de a-ti suplimenta veniturile .Nu ai nimic de pierdut- NU trebuie sa bagi mana in buzunar pentru pentru a-ti realiza un vis,TOTUL ESTE GRATIS! Noi îti oferim curs gratuit si complet de instruire. Lucrezi de acasa. Nu iti trebuie decat un Calculator,Internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. ! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul ''INFO”la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »