Actualitate »

Cursuri gratuite pentru părinți

Autor: Cristina Mitrea | 27 August, 12:55 | 0 comentarii

Baby Boom Show, târg pentru mame și copii între 0-7 ani, se va desfășura în perioada 6-9 septembrie 2018, la Romexpo. Programul cuprinde prezentarea celor mai noi produse pentru copii (scaune auto, cărucioare, jucării), cursuri gratuite pentru părinți, concursuri și evenimente pentru copii: ateliere de joacă, evaluări gratuite kinetoterapie și logopedie, momente de dans și multe altele.


Articole similare:

Cursurile și workshopurile gratuitepentru părinți, în număr de 7, vor avea loc în Sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo, iar înscrierea se face online, pe site-ul evenimentului.

Cursul Co-sleepingul între mit și realitate. Adevăr și știință despre co-sleeping” îi va informa pe tinerii părinți despre implicațiile dormitului împreună cu copilul în dezvoltarea relației părinte-copil. Cursul se va ține pe 6 septembrie, de la ora 13:00 la ora 15:00.

Dr. Elena Anghel Stănilă, psiholog, va discuta în cadrul cursului Primele 1000 de zile din viața copilului tău”(6 septembrie, 16:00 - 18:00) despre metode psihoeducaționale de dezvoltare a personalității copilului, despre modalități de gestionarea productivă a rolurilor părinților în perioada prenatală și postnatală și despre strategii prin care pot fi depășite situații critice în primii ani de viață ai copilului.

Dr. Roxana Bratu, neonatolog, va susține un Curs de alăptare Lifeline vineri, 7 septembrie, ora 13:30. Cei prezenți vor învăța despre beneficiile alăptării pentru sănătatea mamei și a bebelușului, despre aportul nutrițional optim în alimentația la sân, poziții confortabile de alăptare și o serie de reguli pentru o alăptare eficientă.

Cursul „Sportul în timpul sarcinii - Mituri și adevăr” va avea ca teme tipurile de antrenamente pe care o femeie le poate face în timpul sarcinii, în funcție de trimestru și discuții despre cardio, forță și Body and Mind. Cursul din 7 septembrie (17:00 - 18.30) este susținut de Cristina Neacșu, instructor certificat Les Mills.

Workshopul Doctor MIT Family are 50 de locuri disponibie și se va ține pe 8 septembrie, de la ora 16:00 la ora 19:00. În cadrul workshopului se va discuta despre celulele stem, tot ce trebuie să știi despre nou-născuți și despre vaccinare și care sunt miturile despre naștere.

Seminarul „Școala viitoarelor mămici”, dedicat celor care urmează să fie părinți, va avea printre subiectele de discuție anatomia și fiziologia sarcinii, bagajul de spital, planul nașterii, alăptatea și îngrijirea nou-născutului. În urma participării, tăticii vor primi un atestat de absolvire a cursului de puericultură, care le va permite să beneficieze de concediu plătit timp de 10 zile după nașterea copilului. Cursul se întinde pe durata a două zile, pe 8 septembrie între 11:00-15:00 și pe 9 septembrie între 13:00 și 17:00.

Părinții pot participa gratuit și la Seminarul Zepter - Beneficiile și aplicațiile luminii medicale Bioptron în pediatrie din 9 septembrie, intervalul orar 10:30 - 12:00. Informațiile vor fi oferite de Dr. Iulia Belc, specialist în domeniul recuperării medicale.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »