Remedii naturiste / Problemele tale »

Cum te vindecă sarea de boli

Autor: G.R. | 26 February, 12:40 | 3 comentarii

Sarea este cel mai important ingredient din bucătărie, căci este secretul multor bucătari pentru a da gust bucatelor. Însă aceasta aduce beneficii și sănătății, dacă nu este consumată în exces.


Sarea de mare ameliorează reumatismul

Se obține prin evaporarea apei de mare sau a apei din oceane și are un conținut ridicat de minerale. Tot mineralele sunt și cele care îi dau culoarea, ce poate varia: de la roz, până la gri și negru. băile cu sare de mare au efect relaxant, dar ajută și la tratatarea răcelilor și ameliorarea durerilor reumatice.

Pui 2-3 pumni de sare la încălzit, apoi torni sarea într-un săculeț, pe care-l aplici pe locul dureros. Vei vedea că durerile cauzate de reumatism se vor mai domoli.

Sarea de masă te ferește de crampe

Nu lipsește din nicio bucătărie și este denumirea populară a clorurii de sodiu. Este indicat ca o persoană să nu consume mai mult de 5 grame de sare, zilnic.

O carență de sare poate duce la apariția crampelor musculare, de aceea este indicat ca o persoană să consume maximum 2 grame de sare pe zi.


Citește și:

 - De câtă sare are nevoie corpul nostru?

- Cele mai bune 7 tratanente cu SARE

  - Află cum poți consuma mai puțină sare!


Sarea de Himalaya ajută la vindecarea sinuzitei

Este cunoscută drept „aurul alb“, fiind cea mai pură sare care există pe planetă. Aceasta se extrage de la baza Munților Himalaya și conține 84 de minerale și oligoelemente. Are o culoare rozalie, pe care o „împrumută“ de la manganul și de la fierul pe care le conține într-o proporție mai ridicată decât a celorlalte minerale.

Acest tip de sare nu conține iod. Sarea de Himalaya este ideală în tratarea sinuzitelor și a răcelilor. Se folosește sub formă de inhalații. Ajută, de asemenea, la o bună funcționare a metabolismului și ajută la eliberarea metalelor grele din organism.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dan | 26 November 2014, 13:16
ele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Kmy | 27 November 2014, 16:07
Se cauta parteneri pentru a extinde o afacere in domeniul energiei. Nu sunt necesare studii in domeniu. Partenerii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa fie persoane serioase, deschise la minte cu orientare spre a face afaceri. Se ofera: seriozitate, afacere la cheie, instruire gratuita care te va ajuta sa iti mearga afacerea ca pe roate. Pentru cei interesati va rog sa trimiteti mail la adresa [email protected] cu titlul "detalii afacere".
3 Postat de: Mihaela | 27 February 2015, 12:33
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »