Stil de viata&dieta / Diete »

Cum te ajută sucul de prune să slăbești câteva kilograme rapid

Autor: A.C. | 04 March, 08:50 | 0 comentarii

Sucul de prune este eficient în stimularea şi accelerarea procesului de pierdere în greutate. 


Unul dintre motivele pentru care sucul de prune te poate ajută în diete este faptul că acţionează ca un laxativ natural. El ajută la reglarea tranzitului intestinal, ajutând astfel la eliminarea toxinelor și "deșeurilor" din corpul tău.

Acest lucru, la rândul său, pune mai puţin accentul pe alte organe ale corpului responsabile de eliminarea toxinelor şi le permite să funcţioneze pentru arderea grăsimilor şi producerea de energie. Sucul de prune conţine, de asemenea, mulţi alţi nutrienţi, cum ar fi fibre alimentare, antioxiodanţi şi potasiu.

După cum bine ştii, fibrele alimentare sunt importante pentru sistemul digestiv şi influenţează totul, de la digestie până la eliminarea "reziduurilor" din corp. Dacă incluzi în dieta ta sucul de prune, cel mai bine ar fi să îl prepari singură, acasă. Multe dintre sucurile din comerț conțin zahăr și chimicale.

Beneficiile consumului de prune

Cresc capacitatea de memorare, fiind excelente în boli precum Alzheimer

Flavonoidele prezente în compoziția prunelor asigură protecție mai mare împotriva tulburărilor cognitive legate de înaintarea în vârstă, precum sunt bolile Parkinson sau Alzheimer. Aceste flavonoide cresc capacitatea de învățare și memorare.

Studiile au mai demonstrat că prunele orientale au imunostimulatori ce stimulează producerea de oxid nitric în organism, ceea ce împiedică fezabilitatea celulelor tumorale și previn numeroase boli grave.

Asigură sănătatea sistemului nervos și circulației sângelui

Prunele sunt fructe excelente pentru păstrarea sănătății celulare. Ele sunt surse bogate de fier și cupru, elemente ce sprijină formarea celulelor roșii, facilitând purificarea sângelui și îmbunătățind circulația acestuia. Cuprul ce se găsește în prune ajută la menținerea sănătății nervilor, la absorbția fierului, la formarea colagenului și prevenirea osteoartritei.

Previn osteoporoza și sunt excelente pentru tratarea menstruației dereglate

Faptul că prunele sunt bogate surse de vitamina K, le face un element important în coagularea sângelui și sănătatea oaselor. Deficitul de vitamina K duce la pierderi de sânge și fragilitatea oaselor. Așadar, femeile ar trebui să fie mari consumatoare de prune. Prunele uscate sunt recomandate pentru prevenirea osteoporozei. Polifenolii și potasiul din prune îmbunătățesc densitatea osoasă și previn pierderea masei oase din cauza deficitului de hormon ovarian. Consumul de prune ajută la menținerea sănătății oaselor chiar și atunci când procesul de deteriorare a început.

Prunele sunt perfecte pentru tratarea menstruației neregulate și ajută și la detoxifierea stomacului. De asemenea, ajută la răcirea corpului în stările de bufeuri și stările sufocante de la căldura excesivă din corp.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »