Stil de viata&dieta / Nutritie »

Cum te ajută migdalele să slăbeșți. Nimeni nu știa asta

Autor: A.C. | 01 November, 08:45 | 0 comentarii

Gustoase, sațioase și extrem de sănătoase, așa le-am putea descrie. Migdalele sunt aliatul sănătătții tale dacă alegi să le consumi în fiecare zi.


Dacă vrei să slăbeșți, include migdalele în alimentație. Cu siguranță nu știai că sunt atât de benefice pentru tine.Chiar dacă migdalele au un conținut caloric ridicat, conțin acizi grași omega-3 care au abilitatea de a-ți stimulea metabolismul.

Pot reduce producția hormonului leptina, o substanță chimică ce îți poate încetini rata metabolică. În plus, migdalele îți cresc nivelul de energie din organism.

 

Conform unui studiu, migdalele au un conținut ridicat de fibre și nu cauzează creșterea în greutate. Îți scad colesterolul "rău" și reduc nivelul glicemic al carbohidraților pe care îi consumi, doar dacă sunt combinați cu migdalele. În plus, ajută la arderea caloriilor. Tot ce trebuie să faci este să consumi o mâna de migdale pe zi.

O piele mai frumoasă

Pe lângă toți compușii benefici, migdalele conțin și o cantitate semnificantă de mangan care ajută foarte mult la producerea de colagen, proteina vitală pentru tonusul pielii și pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Din cap până în picioare corpul tău va deborda de energie, vitalitate și sănătate cu doar câteva migdale pe zi.

Menține flora bacteriană sănătoasă

În special cojile de migdale au un efect prebiotic care ajută atât la creșterea cât și la înmullțirea bacteriilor bune de la nivelul intestinelor. Astfel vei uita de respirația urât mirositoare, de indigestie sau de dureri de stomac. Tot ce trebuie să faci este să consumi în jur de 30 de migdale zilnic. Ușor nu-i așa?

Are grijă de creierul tău

O dată ce ai început să consumi migdale vei consuma mai puțini carbohidrați, aspect ce va fi vizibil și pe cântar, iar vitamina E și acizii grași vor ajuta activitatea cerebrală să funcționeze bine și să mențină creierul tânăr.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »