Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Cum să-ți faci un gomaj anticelulitic la tine acasă

Autor: Ramona Liță | 12 February, 12:00 | 0 comentarii

Pentru o piele frumoasă primul pas este exfolierea, etapă cunoscută și sub denumirea de gomaj prin intermediul unui scrub.


Da știm, celulita este  cel mai mare dușman al femeilor, și nu numai, deoarece și unii bărbați care se confruntă cu această problemă mai ales în zona abdominală.

Chiar dacă specialiștii afirmă că nu reprezintă în mod cert o problemă de sănătate, celulita are un aspect destul de inestetic, dar care se poate ameliora și chiar elimina.

Multă apă și mișcare

Apa este necesară vieții, pentru a te ajuta să fii activ din punct de vedere fizic, pentru a accelera metabolismul și pentru a ajuta organele să funcționeze corespunzător. 

La pachet cu hidratarea se află mișcarea, beneficiile unui stil de viață activ fiind numeroase, merg mână în mână și te ajută să stai departe de o serie largă de afecțiuni.

Scrub home-made

Prepara rapid, ușor un scrub eficient cu câteva ingrediente pe care le ai cu siguranță în casa ta, și anume o cană de cafea măcinată, 3 linguri de apă caldă și 3 linguri de ulei de măsline, migdale. avocado sau cocos.

Amestecă cafeaua cu apă și lasă maxim 7-8 minute până când cafeaua absoabe toată apa, apoi adaugă uleiul și imediat după poți să îl aplici prin intermediul mișcărilor circulare de masaj pe tot corpul inclusiv pe față, insistând în zonele afectate de celulită.

Clătește apoi bine zona și aplică o cremă intens hidratantă și nu grasă.

Ține cont și de faptul că mișcarea, somnul, hidratarea și alimentația corectă sunt pasajul secret către sănătate!
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »