Psiho / Dezvoltare personala »

Cum să te împaci cu veșnica postură de celibatar

Autor: Dorina Novac | 05 June, 11:15 | 1 comentariu

Poate că până la 30 de ani te vedeai cu o carieră, cu inel pe deget și copil. Între timp, prioritățile s-au schimbat, iar vârsta maturității te-a prins tot singur. 


Împăcat cu mine, cu alegerile și greșelile pe care le-ai făcut până acum, te trezești cu plictisita întrebare: „Încă nu te-ai măritat/însurat? – Da, se pare că NU”! Respiri adânc și aștepți parcă o lovitură de fulger.
 
Mariajul este o formalitate
 
Dacă nu simți că ești pregătit emoțional, financiar, sau dacă nu simți că vrei să te căsătorești, n-o face. Chiar dacă ești îndrăgostit de persoana cu care formezi un cuplu, decizia trebuie să fie reciprocă. 
 
De fapt, mariajul este o formalitate, mai mult impusă de părinți, de societate sau chiar de prejudecăți. Uneori, nu-ți garanteză o formulă a fericirii.
 
De multe ori, pentru binele relației sau de teama singurătății, multe persoane acceptă să se modeleze după partener.
 
În timp, aceste schimbări îți pot afecta personalitatea. De aceea, este important să stabilești ce e rezonabil și ce nu pentru tine.
 
Află AICI de ce fugim de căsătorie!
 
Nu ai găsit ceea ce cauți
 
Incompatibilitățile sunt prezente în orice relație. El este rațional, tu emoțională. Tu sociabilă, el mai puțin. Cu timpul, oamenii evoluează, se schimbă, se maturizează, iar în această călătorie lungă este posibil să nu te regăsești alături de cel căruia ai ajuns să-i porți numele. 
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Allison Howarts | 22 June 2018, 01:55
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. [email protected] A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: [email protected]
Adauga un comentariu »