Psiho / Dezvoltare personala »

Cum să te eliberezi de stres, în funcție de zodie

Autor: Cristina Popescu | 18 November, 13:45 | 2 comentarii

Fiecare zodie are propriile sale caracteristici, astfel că reacționează diferit la stimulii exteriori, unul dintre ei fiind stresul, inamicul numărul 1 al zilelor noastre.


Iată, așadar, cum poți scăpa de stres, în funcție de zodie!

BERBEC

Berbecii sunt persoane ocupate, care încearcă să trăiască viața la maximum. De multe ori, nativul berbec debordează de atât de multă energie încât uită să se bucure de lucrurile mărunte ale vieții.

Atunci când te simți stresat, ia-ți o zi liberă și evadează în natură. Răsfață-te un pic și încetinește ritmul!

TAUR

Taurii sunt persoane extrem de muncitoare și orice eșec este luat personal. Ei trebuie să recunoască faptul că oricine mai greșește din când în când și eșecul nu este neapărat o dovadă de incompetență.

Atunci când te simți stresat, nu te panica și ia lucrurile ușor. Ia o pauză de la locul de muncă și meditează. Reflectă, de asemenea, la opțiunile pe care le ai.

GEMENI

Nativii gemeni sunt indivizi complecși. Iubesc conversațiile interesante și plăcute, dar și distracția. Sedentarismul și monotonia îi stresează cel mai mult.

Atunci când simți că nu mai poți face față stresului, este indicat să găsești o cale de a-ți descărca surplusul de energie. Ridică greutăți, apucă-te de înot sau fă o plimbare lungă.

RAC

Racii găsesc confortul în siguranță. Astfel, acești nativi resimt cel mai mult stresul atunci când nu mai găsesc sentimentul siguranței. Totodată, racii trebuie să fie conștienți că nu își pot controla tot timpul destinul, lucru care, uneori, poate fi îngrozitor pentru acești nativi.

Pentru a scăpa de stres și nesiguranțe, racii trebuie să conștientizeze că acest lucru este general valabil.

LEU

Leul este cu un pas înaintea racului și pur și simplu încearcă să dețină controlul absolut, oricât de nerealist ar părea. De altfel, nativii leu, care sunt atât de înfocați, vor să fie conducătorii lumii. Leii se stresează atunci au parte de eșecuri sau în situațiile pe care nu le mai pot controla.

În astfel de momente, leii ar trebui să-și ia o clipă de răgaz, să respire adânc, ba chiar să cedeze controlul fie și pentru o scurtă perioadă.

FECIOARĂ

Fecioarele și gemenii seamănă în multe privințe. Fecioarele sunt persoane cerebrale, însă tind să fie prea critice cu ele însele. Vor să creadă că pot găsi o soluție la orice problemă, iar atunci când nu reușesc simt că au o povară pe umeri.

O soluție ar fi să-ți notezi gândurile și ideile și să vorbești cu alți oameni despre ele. Poate dura câteva zile, însă va apărea și soluția.

BALANȚĂ

Dintre toate semnele zodiacale, balanța este cea mai afectată de stres. În general, conflictele perturbă echilibrul interior al balanțelor, suficient cât să se declanșeze stresul.

Ce poți face? Păstrează-ți calmul și reafirmă-ți angajamentul de a rezolva orice conflict în mod pașnic.

SCORPION

Nativul scorpion este o fire sensibilă, dar care își ține emoțiile ascunse. Nevoia și lipsa de intimitate a scorpionului îl poate face să se simtă stresat și constrâns.

Pentru a te elibera de stres, încearcă să exprimi ceea ce simți și să-ți împărtășești emoțiile persoanelor apropiate. Nu lăsa emoțiile să te copleșească.

SĂGETĂTOR

Nativului săgetător îi place să fie ocupat, însă urăște să primească ordine, fiind și foarte impulsiv. Săgetătorul este nerăbdător și se stresează atunci când nu vede roadele muncii sale.

Respiră adânc și înțelege că, uneori, recompensele nu apar imediat. Poți încerca să meditezi.

CAPRICORN

Capricornii, la fel ca fecioarele, sunt extrem de duri cu ei înșiși. Atunci când te simți stresat, cel mai bine este să-ți iei o pauză de relaxare, poate o excursie sau o vizită la spa. Doar relaxează-te!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt firi înțelepte și aventuroase. În general, acești nativi sunt detașați de lume, încăpățânați și nu sunt capabil să asculte. Ei trebuie să conștientizeze că nu totul se poate face după voia lor.

Dacă asta te stresează cel mai mult, ia în considerare o întoarcere la realitate!

PEȘTI

Peștii sunt firi sensibile, creative, iar uneori au tendința să se izoleze. Nu le place să fie în centrul atenției, iar când acest lucru se întâmplă parcă o iau razna. Petrece din când în când timp cu tine și încarcă-ți bateriile!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Nicu | 18 November 2015, 16:01
Completează-ți veniturile! Acum ai la dispoziție o afacere inteligentă care te învață cum să faci bani muncind acasă 2-3 ore pe zi. Acest proiect vizează piața internă și internațională de carte. Ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet și cunoștințe minime PC. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Stefan | 18 November 2015, 22:57
Doar daca esti hotarat sa castigi, te invit in aceasta afacere. Daca sti ca te lasi usor
infrant, nu are rost sa pornesti.Cateva ore in fata calculatorului de acasa, pe care sigur le petreci oricum, poate sa iti aduca bunastarea, la care acum doar visezi.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de email:
[email protected]
Adauga un comentariu »