Actualitate »

Cum să slăbești 4,5 kg într-o săptămână

Autor: Redactia | 01 March, 14:25 | 0 comentarii

Autorul acestui plan de slăbire este Rudy Mawer, un nutriționist specializat pe probleme sportive, membru al Societății Internaționale al Nutriției Sportive, cu master în Știința Nutriției și a Exercițiului Fizic.


Rudy și-a testat planul pe mai mulți clienți care aveau nevoie să slăbească urgent, înaintea unui eveniment de importanță mare pentru ei – o ședință foto, o vacanță la mare sau altceva...De fapt, Rudy spune că mulți dintre clienții lui care au încercat acest plan arătau de parcă se ținuseră de planul ăla de 3 – 4 săptămâni.

Deși nu e un plan pe mai mult timp, e un plan de urgență, acesta poate să fie punctul de pornire în demersul tău de a slăbi.  
Dar pe cât e de adevărat că poți să slăbești 4,5 kg într-o săptămână, e la fel de adevărat că n-o să dai jos grăsime pură. Asta nu înseamnă că dacă slăbești n-o să pari mai subțire. Chiar dacă o să pierzi în greutate și arzând ceva grăsime, câteva sute de grame o să le dai jos doar reglându-ți aportul de apă și eliminând efectele retenției de apă. Asta datorită faptului că acest plan o să-ți scadă nivelul de insulină și îți face corpul să elimine carbohidrați – cei care leagă moleculele de apă și determină retenția.
Să vedem care sunt cei 7 pași pe care trebuie să-i urmezi ca să slăbești 4,5 kg într-o săptămână.

1.Mănâncă mai puțini carbohidrați și mai multe proteine slabe

Doar dacă renunți la carbohidrați pentru câteva zile slăbești fără să-ți dai seama. E un metodă eficientă nu doar să slăbești, ci și să-ți îmbunătățești starea de sănătate.  O perioadă scurtă fără carbohidrați ajută la eliminarea surplusului de apă și nu te mai balonezi.
Asigură-te că mănânci proteine suficiente. Acestea îți vor reduce substanțial senzația de foame și-ți vor impulsiona metabolismul. Încearcă să elimini sau să reduci drastic carbohidrații proveniți din amidonoase (cartofi, orez...) și cei proveniți din zaharuri. Doar pentru o săptămână, măcar. Mănâncă mai multe ouă, carne slabă și pește.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »