Actualitate »

Cum să îţi îngrijeşti corect pielea gâtului: cum scapi de riduri

Autor: Andrada Popescu | 12 July, 10:55 | 0 comentarii

De cele mai multe ori, femeile îşi îngrijesc tenul şi decolteul, dar uită de zona gâtului, unde pielea este la fel de sensibilă şi se poate rida foarte uşor. Aceasta are nevoie de îngrijire specială, întrucât este mai subţire şi are mai puţine glande sebacee. Iată câteva remedii care întineresc aspectul pielii şi o ajută să fie mai catifelată. 


Articole similare:

Păstreaz-o hidratată

 
Nu trebuie să foloseşti un produs special pentru a hidrata pielea din zona gâtului. Aşa cum ai grijă de ten în fiecare zi, poţi folosi aceeaşi cremă hidratantă şi pentru gât. Obişnuieşte-te să masezi uşor, după ce ai curăţat zona, cu mişcări circulare. Fă acest lucru de două ori pe zi sau seara, înainte de culcare. 
 

Corectează-ţi postura

 
Dacă nu ai o postură adecvată când stai pe scaun, acest lucru îţi afectează şi gâtul. Postura greşită poate accelera apariţia ridurilor, devenind uscată şi aspră. Asigură-te că nu îndoi capul de prea multe ori şi schimbă frecvent poziţia. Există şi anumite exerciţii speciale pentru gât pe care le poţi face, pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. 
 

Nu uita de protecţia solară 

 
Produsele de protecţie solară trebuie folosite pe întreaga suprafaţă a corpului, nu doar pe anumite zone. Pielea de pe gât poate suferi arsuri dacă este expusă, în mod repetat, la razele puternice ale soarelui. Aplică o cantitate generoasă de cremă cu factor de protecţie cât mai mare. 
 
Află și alte trucuri eficiente pentru îngrijire AICI
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »