Actualitate »

Cum să îi asiguri copilului tău o digestie mai uşoară

Autor: Andreea Voicu | 06 July, 12:15 | 0 comentarii
Orice mămică este atentă la nevoile copilului său, iar activităţile lui trebuie să se desfăşoare în parametri normali. Aici intră şi atenţia pentru digestia celui mic.

Articole similare:

Treptat, pe măsură ce juniorul se dezvoltă și ajungeți  la etapa de diversificare, atenția ta trebuie să fie  din nou îndreptată asupra digestiei, pentru ca întâlnirea  cu noile alimente să nu fie una nefericită.  De acum, digestia copilului tău să nu mai fie un  subiect îngrijorător pentru tine, pentru că te invităm să afli câteva sfaturi și trucuri pe cât de simple, pe atât de eficiente,  ce vor bucura micuța burtică!
 

Copilul trebuie să fie concentrat la masă

 
Este important să începi educația la masă cât mai devreme posibil, pentru ca cel mic să învețe să respecte ora mesei și să înțeleagă că hrana nu este doar o altă modalitate de distracție.
 
Așadar, nu întrebi copilul la masă cum i-a fost ziua și nu-i pui la dispoziție jucării sau alte dispozitive inteligente pentru că acesta va fi distras și nu va acorda importanță alimentației. În caz contrar, vei avea de-a face cu îngreunarea digestia, ceea ce aduce cu sine inevitabilele dureri de burtică și indispoziție.
 
 

Gătește cât mai sănătos

 
Obiceiurile alimentare sănătoase se învață de la vârste fragede, tocmai de aceea trebuie să te asiguri că cel mic culege de la tine toate deprinderile sănătoase. Este important să gătești cât mai bine și mai sănătos alimentele pentru a-i ușura digestia copilului.
 
De exemplu, ai grijă să gătești cu atenție carnea, pentru ca bacteriile periculoase să fie îndepărtate și optează cât mai des pentru preparate fierte sau gătite le cuptor și cât mai puțin pentru cele prăjite în ulei.
 
Află și alte sfaturi pentru o bună digestie a copilului AICI
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »