Stil de viata&dieta / Nutritie »

Cum să faci fondant de ciocolată în 15 minute. Cea mai ușoară rețetă

Autor: A.C. | 19 February, 19:25 | 0 comentarii

Această rețetă este simplă și poate fi preparată chiar și de începătoare. 


Ingrediente

1 lingură unt nesărat

2 linguri pudră de cacao

120g unt nesărat

120g ciocolată neagră

2 ouă

2 gălbenușuri de ou

120g zahăr auriu

Jumătate linguriță de sare

30g făină

4 linguri de frișcă

Cum se prepară

Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade. Unge patru forme de budincă, cu unt și cacao. Taie untul în cubulețe și rupe ciocolată în bucăți mici. Pune la microunde la temperatura mare timp de 20 de secunde, în mai multe tranșe, până când toată ciocolată s-a topit.

Amestecă bine. Sparge ouăle și adaugă gălbenușurile într-un vas. Pune și zahăr și sare și bate până când compoziția devine galben deschis. Încoporează și ciocolată. Adaugă făină și amestecă în continuare.

Umple formele trei sferturi. Pune-le la copt între 12 și 14 minute, în funcție de cuptor. Servește cu frișcă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »