Medicii raspund / La psiholog »

„Cum să controlez stresul?”

Autor: Redactia | 04 August, 13:05 | 1 comentariu

„La serviciu, sunt foarte stresată și nu mă mai pot controla. Sunt irascibilă și mă port urât cu colegii. Mă calmez uneori, dar o iau de la capăt. Ce pot să fac?” – F. A. Dornea, e-mail


Anca-Elena Vințeanu, psiholog, [email protected]

Probabil că dvs. sunteți o persoană care după serviciu nu-și lasă problemele acolo, ci le ia acasă, uitând să se relaxeze. Este bine să învățați să vă descărcați cumva de tensiunea pe care o acumulați la serviciu. Acest lucru îl puteți face simplu, stabilindu-vă din când în când un program de voie, pe care să-l umpleți cu activități care vă fac plăcere.

Acestea pot fi variate, în funcție de ceea ce vă place cel mai mult: plimbări în aer liber, practicarea unui sport, vizionarea unui film, activități împreună cu copiii, o cafea cu prietenele etc. Toate acestea vă vor ajuta să vă detensionați, iar când sunteți sub stres, să funcționați mult mai bine și să nu vă descărcați pe persoanele din jur.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Miki | 07 August 2017, 20:51
Nu mai lucra 40 de ore pe saptamana . Lucreaza la part time 20 de ore si in timpul liber fa doar lucrurile care ti plac .
Adauga un comentariu »